Evenimentul Zilei > Monden > Fosta soție a lui Răzvan Simion va merge în fața altarului! Cine este fericitul ales?
Fosta soție a lui Răzvan Simion va merge în fața altarului! Cine este fericitul ales?

Fosta soție a lui Răzvan Simion va merge în fața altarului! Cine este fericitul ales?

Fosta soție a lui Răzvan Simion va spune ’Da’ pentru a doua oară și este în culmea fericirii, semn că a reușit să treacă de eșecul primului ei mariaj.

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a fost cerută în căsătorie de afaceristul timișorean cu care are o relație de mai bine de 2 ani.

Ea este în culmea fericirii, căci se va căsători cu Radu Biță, bărbatul pe care îl cunoaște de 20 de ani. Diana, care are doi copii cu vedeta de televiziune Răzvan Simion, a postat primele imagini cu inelul de logodnă primit de la viitorul ei soț și a scris ‘Da, este o lume’  în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare, potrivit Cancan.

De asemenea, cei doi îndrăgostiți au fost felicitați pe măsură: ‘Felicitări’, ‘Casă de piatră și multă fericire’, ‘Felicitări, să fiți iubiți și fericiți’, ‘Să fie într-un ceas bun’, ‘Să aveți o viață frumoasă’, ‘Să fiți fericiță împreună’, ‘Casă de piatră, să vă fie bine!’.

Cine este Radu Biță

Radu Biță este un om de afaceri în Timișoara, orașul de origine al fostului cuplu Diana și Răzvan Simion. În ceea ce privește relația sa cu Diana, Radu a declarat că s-au revăzut, cu ocazia unui eveniment, iar apoi ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”. Mai mult, Radu a devenit bun prieten cu copiii lui Răzvan Simion.

”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da. avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte.

Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, a spus timișoreanul, acum câteva luni, pentru presa centrală. Cât despre fostul soț al viitoarei lui soții, acesta a oferit una dintre marile surprize ale anului, după anunțul că s-a despărțit de cântăreața Lidia Buble.

Sursă foto: Facebook Diana Simion