Evenimentul Zilei > Monden > Declarații surprinzătoare făcute de Răzvan Simion. Se pregătește să devină tată din nou?
Declarații surprinzătoare făcute de Răzvan Simion. Se pregătește să devină tată din nou?

Declarații surprinzătoare făcute de Răzvan Simion. Se pregătește să devină tată din nou?

O previziune l-a pus pe gânduri pe unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune.

Unul dintre cei mai populari oameni de televiziune din România este în refacere după despărțirea mult mediatizată în ultimii doi ani. Răzvan Simion nu mai formează un cuplu alături de cântăreața Lidia Buble, iar deocamdată se află într-un impas. Co-prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 a povesti, astăzi, ce i-a profețit un astrolog. El ar urma să aibă încă un copil. Deși, pe de altă parte, Răzvan Simion nu vrea să mai ia în calcul posibilitaea de-a deveni din nou tată.

„Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a afirmat Răzvan Simion în cadrul emisiunii.

El are doi copii, un băiat și o fată, cu fosta soție, Diana, de care a divorțat înainte de-a se implica în relația cu Lidia Buble.

De partea cealaltă, cântăreața a povestit cum a trecut peste perioada de după despărțirea de Răzvan Simion.

„Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…).

Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.

Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a afirmat Lidia Buble pentru viva.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: