Evenimentul ZileiMondenFlorin Salam are probleme în familie. Cine a sunat la 112? Nu se întâmplă prima oară

Florin Salam are probleme în familie. Cine a sunat la 112? Nu se întâmplă prima oară

Florin Salam are probleme în familie. Cine a sunat la 112? Nu se întâmplă prima oară
Celebrul Florin Salam are probleme în familie după ce sora lui şi-a părăsit soţul şi copiii pentru a fugi cu amantul care chiar managerul manelistului.

Florin Salam are probleme în familie. Cine a sunat la 112? Nu se întâmplă prima oară Nu este prima dată când Maria fuge cu amantul şi uită de obligaţiile de soţie şi mamă. Acum, soţul ei a sunat la 112 pentru a raporta dispariţia ei de acasă.

Conform spynews.ro, la această situaţie s-a ajuns după ce Maria nu s-a mai dus să își ia copiii de la școală. Soţul şi alte rude s-au gândit că ea fost răpită şi aşa au ajuns să sune la 112.

În cele din urmă, misterul a fost lămurit. Ce-i drept, a fost nevoie de câteva ore până când Maria şi-a sunat familia. Sora lui Florin Salam a anunţat că nu trebuie să o caute nimeni. Motivul este simplu. Ea ar fi plecată cu un bărbat, care e prezent în viaţa ei de mai mulţi ani.

Potrivit spynews.ro, „bărbatul misterios este nimeni altul decât managerul lui Florin Salam, poreclit Grasu”. „Cei doi s-ar iubi pe ascuns de mai mult timp, iar acum au decis să fugă în lume împreună, chiar dacă urmează să înfrunte furia familiei”, notează sursa citată.

Maria, sora lui Florin Salam

Florin Salam are probleme în familie

Cei care consumă astfel de poveşti foarte apeciate de tabloide ştiu că Maria nu este la prima fugă de acasă. În urmă cu doar câteva luni, ea anunța că nu mai vrea să se împace cu soțul său.

Cei doi s-ar fi despărțit deși erau împreună de peste 20 de ani și au cinci copii împreună. Atracţia pentru Grasu a făcut-o pe sora lui Florin Salam să uite că şi-a clădit căminul alături de soţul ei.

Florin Salam a decis să nu se implice în acest scandal. Celebru cântăreţ de muzică de petrecere a considerat că este o chestiune ce trebuie tranşată de adulţii implicaţi. Singurul sfat al manelistului pentru Maria a fost legat de faptul că trebuie să-şi rezolve cât mai discret aceste probleme de familie.

După cum se vede, Maria a ignorat sfaturile celebrului frate şi ultima ei escapadă a ajuns din nou în atenţia tabloidelor, dar şi a poliţiştilor. Se pare că sentimentele pentru impresarul Grasu sunt mult prea puternice pentru a o face să renunţe la aventură.


Accesează: