Evenimentul Zilei > Monden > Florin Răduță, starul de la X Factor, va fi internat la Fundeni. Poate fi o boală cruntă
Florin Răduță, starul de la X Factor, va fi internat la Fundeni. Poate fi o boală cruntă

Florin Răduță, starul de la X Factor, va fi internat la Fundeni. Poate fi o boală cruntă

Câștigătorul sezonului 5 al emisiunii X Factor, Florin Răduță, a transmis fanilor săi un mesaj emoţionant în care dezvăluie că ultimele 7 luni au reprezentat o luptă cu problemele de sănătate, despre care speră că le poate depăşi odată cu internarea la Insititutul Clinic Fundeni.

La X Factor, Florin Răduță a concurat în echipa lui Ștefan Bănică jr şi din cauza şubrezirii nu a mai putut fi atât de activ cum îşi dorea. Cei care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare au simţit că favoritul lor trece prin momente grele şi au început să pună întrebări.

Pus în faţa acestei situaţii, Florin Răduță a dezvăluit că joi va fi internat la Institutul Clinic Fundeni şi speră ca medicii să-i dea o veste bună. Conform spuselor cântăreţului, semnele nu au fost şi nu sunt deloc încurajatoare. Totuşi, acesta încearcă să fie cât mai optimist.

Fanii l-au convins să se descarce

„În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea, pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta… Dar datorită mesajelor voastre o să fac asta…

Am făcut mai multe investigații la stomac și… vestea care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros… De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult, ca să nu mă consum…

Joi dimineață urmează să fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl căutam, ca să poată fi prelevată biopsia și să vadă cu camera ce se întâmplă. Sunt stresat că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală.

Florin Răduţă, starul de la X Factor

Florin Răduţă a suferit şi două preinfarcturi

Sper să decurgă bine. Ceea ce nu am spus și mi-a arătat că trebuie să fac ceva neapărat a fost că după acel șoc anafilactic în luna mai, pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac… am suferit două preinfarcturi în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam să respir ș.a.), după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai…

Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea deși sunt atât de obosit, extenuat… dar știu că Dumnezeu este lângă mine! Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine, indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale.

S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să mă bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme. Și simt să zic asta: nu știu cât de mult s-a văzut câtă muncă, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzică…

Dar vă spun acum: ca în orice a contat pentru mine, am dat tot ce am avut mai bun fără să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoistă și cu o dragostea nemărginită față de oameni, Dumnezeu și față de muzică”, a scris Florin Răduţă pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: