Evenimentul Zilei > Actualitate > Michele Merlo, cântărețul care a uimit Italia cu prestația la X Factor, a murit fulgerător. Medicii îl trimiseseră acasă crezând că e răcit
Michele Merlo, cântărețul care a uimit Italia cu prestația la X Factor, a murit fulgerător. Medicii îl trimiseseră acasă crezând că e răcit

Michele Merlo, cântărețul care a uimit Italia cu prestația la X Factor, a murit fulgerător. Medicii îl trimiseseră acasă crezând că e răcit

Lumea muzicală din Italia este în doliu, după ce cântărețul Michele Merlo, în vârstă de 28 de ani a murit. Este cu absolit șocant,că totul s-a petrecut cumplit de repede.

Cântărețul italian Michele Merlo, în vârstă de 28 de ani, a fost internat de urgență şi operat, după ce a intrat în comă. El a început să se simtă rău vineri, în casa unui prieten și, astfel, a ajuns la a Ospedale Maggiore din Bologna, după cum a relatat ansa.it.

Michele Merlo, cunoscut ca Mike Bird, a fost concurent al X Factor și Amici și era foarte iubit de publicul italian.

Decesul a fost înregistrat duminică seara la secția de terapie intensivă a spitalului din Bologna, unde artistul se afla după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Conform informațiilor prezentate de presa din Italia, în noaptea de joi și vineri, cântărețul, care era bolnav de leucemie, a suferit o hemoragie cerebrală și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Imediat după intervenție, tatăl tânărului a transmis un mesaj pentru fani și pentru media.

„Michele a suferit o intervenție chirurgicală foarte delicată, este acum într-o comă farmacologică, dar speranțele de recuperare sunt reduse doar la o licărire”, a spus Domenico, tatăl cântărețului Italian, duminică.

În urmă cu câteva ore, ziarele italiene au titrat, pe prima pagină, „Il cantante Michele Merlo è morto”

Michele Merlo se simțea rău de câteva zile

El a precizat că fiul său se zbate între viață și moarte pe un pat de spital din Bologna. Starea lui Michele Merlo s-a înrăutățit în ultimele ore, iar acesta nu a mai supraviețuit.

„Michele se simțea rău de mai multe zile, iar miercuri a mers la camera de gardă a unui alt spital din zona Bologna. Cei de aici, confundând simptomele pe care le-a descris cu o raceală virală banală, l-au timis acasă”, a arătat familia într-o notă transmisă presei.

Cu câteva ore înainte de a se prăbuşi, Michele Merlo publicase pe rețelele de socializare o postare în care vorbea despre o durere chinuitoare de cap și de gât. Familia Merlo a negat speculațiile apărute pe rețelele de socializare potrivit cărora, boala sa ar fi avut legătură cu vaccinul anti-COVID.

În ultimele ore, în timp ce se afla pe patul de spital, fanii și colegii săi i-au transmis mesaje de încurajare și afecțiune.

„Bună Michele. Aseară am cântat tare pentru tine. În această dimineață inima mi s-a rupt într-o mie de bucăți. Nu am cuvinte, prietene. Te pup pe frunte și pe colțurile gurii mereu crăbate. Îți doresc o călătorie bună”, a transmis colega lui Michele Merlo, Emma Marrone pe contul său de socializare.