Evenimentul Zilei > Monden > Ştefan Bănică despre o concurentă X Factor: O iubesc! Oare ce simte Lavinia Pârva acum?
Ştefan Bănică despre o concurentă X Factor: O iubesc! Oare ce simte Lavinia Pârva acum?

Ştefan Bănică despre o concurentă X Factor: O iubesc! Oare ce simte Lavinia Pârva acum?

Înainte de finala X Factor, Ştefan Bănică a dezvăluit că iubeşte o concurentă, despre care a spus că reprezintă chiar mai mult decât o simplă participantă la show-ul de la Antena 1, ceea ce ar putea stârni gelozia soţiei sale, Lavinia Pârva.

Dezvăluirile juratului de la X Factor au venit chiar în cadrul anunţului producătorilor emisiunii despre marea finală de vineri seara, ce ca fi difuzată de la ora 20:00, la Antena 1. Astfel, se pare că Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga marea finala X Factor, sezonul 9.

Pentru cei care sunt mai puţin familiarizaţi cu această emisiune, amintim că în finala X Factor din acest an s-au calificat Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și Super 4. Ștefan Bănică este mentorul grupei de fete sub 24 de ani şi a făcut economie de cuvinte când a descris ce simte pentru Andrada Precup.

Ştefan Bănică: O iubesc pe Andrada

Astfel, Ştefan Bănică (53 de ani) a explicat cum s-a creat această legătură sufletească, despre care este cu adevărat interesant ce va spune – dacă va spune ceva – Lavinia Pârva, soţia lui în vârstă de 36 ani. „Cel de-al 9-lea sezon X Factor a avut toate ingredientele.

Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață”, a spus Ștefan Bănică.

Loredana Groza mizează pe Adrian Petrache

În ceea ce o priveşte pe Loredana Groza, nu există dubii: Adrian Petrache este cel care are cele mai mari şanse să câştige finala X Factor 2020. Cântăreaţa a reamintit că talentul acestui concurent a convins-o încă de la începutul emisiunii.

„Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie. E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni.

Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători”, a spus Loredana.

Delia n-are dubii cu Sonia Mosca

Sonia Mosca are cele șanse mari să scrie istorie în finala X Factor. Cel puţin asta crede Delia despre concurenta pe care o susţine vineri seara, la Antena 1. „Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit.

Sonia are această capacitate de a te ține atent în fața televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te oprești oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete”, a spus cea care este jurat şi la iUmor, alături de Mihai Bendeac şi Cheloo.

Florin Ristei crede în forţa grupului

Un alt jurat la X Factor, Florin Ristei, are emoţii pentru concurenţii pe care îi susţine, dar simte că triumful din finală n-are cum se le scape: „Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere – ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă.

De data aceasta parcă sunt puțin mai relaxat, dar asta și pentru că am un grup senzațional, Super 4, și tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din fața televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze și chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reușit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet.”

Fiecare concurent cântă de 3 ori în finala X Factor

„Care vor fi alegerile lor muzicale și cine îi va cuceri pe cei de acasă vom afla în această seară, de la 20.00, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Fiecare concurent va cânta de trei ori: o dată cu un invitat, o dată alături de mentorul său și individual.

Anul acesta, cei de acasă pot să își susțină preferații cu un vot prin SMS la 1313 încă de la începutul emisiunii, după ce prezentatorii Răzvan și Dani vor anunța Start vot!. Se poate vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, cu numele concurentului preferat în mesaj: Andrada, Sonia, Adrian sau Super 4”, se arată în comunicatul transmis de Antena 1.

foto: concurenţii şi prezentatorii X Factor 2020, Dani Oţil şi Răzan Simion