Evenimentul Zilei > Monden > Soția lui Bănică jr. fentează legea. Cum se comportă Lavinia Pârva în public
Soția lui Bănică jr. fentează legea. Cum se comportă Lavinia Pârva în public

Soția lui Bănică jr. fentează legea. Cum se comportă Lavinia Pârva în public

Cântăreața Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr., ignoră regulile impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

După Dan Bittman, solistul Holograf, care a făcut mai multe declarații publice în care a contestat măsurile adoptate de autorități în actualul context epidemiologic, încă o vedetă autohtonă ignoră regulile de protecție sanitară.

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost fotografiată fără mască de protecție sanitară, pe stradă, la scurtă vreme după ce a ieșit dintr-o sală de sport. Deși legea este foarte clară și impune purtarea măștilor de protecție sanitară în toate spațiile publice, soția lui Ștefan Bănică Jr. a parcurs distanța dintre sala de sport și autoturismul personal fără să se protejeze, după cum relatează ciao.ro.

Lavinia Pârva a considerat că este suficient să-și ascundă fața în gulerul hainei sale ca să se protejeze de noul coronavirus și că acesta poate substitui cu succes o mască sanitară.  (sursa foto: Ciao)

Dan Bittman un contestatar al autorităților

Unul dintre cei mai mari contestatari ai măsurilor de restricție adoptate de autorități pentru împiedicarea răspândirii pandemiei de coronavirus, este solistul trupei Holograf, Dan Bittman. În mai multe intervenții publice, acesta s-a declarant împotriva purtării măștii de protecție, ba chiar a avansat tot felul de teorii conspiraționiste legate de noul coronavirus.

Între altele, Dan Bittman a pus sub semnul îndoielii infectarea Andreei Esca, vedeta Pro TV.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice!”, spunea Dan Bittman în urmă cu câteva zile.

La scurtă vreme după aceste declarații, Andreea Esca i-a dat o replică pe Insta Story, postând un mesaj cu subînțeles pentru Solistul holograf. Ea a postat o imagine în care apare Mihai Petre cu telefonul în mână, iar husa dispozitivului are imprimat mesajul „La naiba, hai să dansăm”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: