În urmă cu an, frumoasa brunetă devenea mamă, astfel că în corpul ei au intervenit anumite schimbări odată cu acest eveniment fericit.

Pentru a rămâne la fel de seducătoare pentru soţul ei, dar şi pentru a se simţi bine în propria-i piele, Lavinia Pârva a recurs recent la implantul mamar.

Coform wowbiz.ro, cântăreaţa este foarte mândră de noii ei sâni, considerabil mai mari decât cei pe care îi oferise natura.

„Lavinia Pârva a ieșit din perioada de izolare cu silicoane noi. Soția lui Ștefan Bănică Jr a anunțat în urmă cu câteva luni că a apelat la chirurgia estetică pentru a avea bustul dorit.

Așa că, acum, se afișează mândră cu noii ei sâni siliconați. Atât de mândră, încât nici nu poartă sutien!

Zilele trecute, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazii când ieșea de la o clinică privată.

Nu știm cu ce treabă ajunsese acolo soția lui Ștefan Bănică, însoțită de o persoană, dar ceea ce a atras atenția paparazzilor au fost noii sâni ai artistei”, arată sursa citată.

De asemenea, în afara intervenţiei chirurgicale în urma căreia şi-a mărit sânii, Lavinia Pârva revenit aproape de silueta ei ideală.

Amintim că în perioada sarcinii, vedeta se transformase radical din cauza kilogramelor în plus, iar gurile rele nu credeau că va mai reveni la formele ei dinainte de a-l cunoaşte pe Ştefan Bănică.

Totuşi, bruneta le-a închis gura criticilor şi, aşa acum se vede şi în imaginile surprinse de fotoreporterii wowbiz.ro, a slăbit considerabil şi arată foarte bine.

Se pare că soţia lui Ştefan Bănică ar fi dat jos peste 20 kilograme într-un timp-record. Desigur, n-ar fi avut aceste rezultate fără sport, dietă şi multă ambiţie.

„Dacă inițial au fost doar zvonuri legate de faptul că Lavinia Pârva și-ar fi pus silicoane, ei bine, soția lui Ștefan Bănică a confirmat intervenția, a mulțumit doctorului și a postat pe Instagram și o imagine cu noul său bust”, subliniază sursa citată.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului.

Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram, după ce a publicat mai multe InstaStory-uri din clinica medicului pe mâinile căruia s-a lăsat.

sursa foto: wowbiz.ro