Evenimentul Zilei > Politica > Florin Birta a câștigat conducerea PNL Oradea cu peste 90% dintre voturi. Liberalul are planuri mari: „Nu facem politică de dragul politicii”
Florin Birta a câștigat conducerea PNL Oradea cu peste 90% dintre voturi. Liberalul are planuri mari: „Nu facem politică de dragul politicii”

Florin Birta a câștigat conducerea PNL Oradea cu peste 90% dintre voturi. Liberalul are planuri mari: „Nu facem politică de dragul politicii”

Liberalul Florin Birtea a mai câștigat un mandat la conducerea organizației PNL Oradea. Demnitarul a transmis că are planuri mari pentru municipiul pe care îl reprezintă, dar și pentru județ.

Liberalul Florin Birta a fost reales președinte al organizației PNL Oradea. Politicianul a obținut 273 de voturi, din totalul de 283 de voturi înregistrate. Potrivit pozițiilor publice ale primarului Florin Birta, liberalii de la Oradea nu fac politică de dragul politicii. Ei se implică în dezvoltarea semnificativă a municipiului, dar și a județului Bihor.

Secretarul general al organizaţiei municipale a fost desemnat George Tătar, în urma obținerii noului mandat de către Florin Birta.

Florin Birta: Nu facem politică de dragul politicii

„Obiectivele PNL Oradea au fost şi sunt aceleaşi cu interesele Oradiei şi ale orădenilor. Noi, liberalii orădeni, nu facem politică de dragul politicii. Nouă nu ne plac mizele mici, fără legătură cu agenda cetăţeanului. Mereu ne-am propus şi vom continua să ne propunem ca prin acţiunile noastre să contribuim şi mai departe la dezvoltarea accelerată a municipiului Oradea şi a judeţului Bihor. Suntem mândri de Oradea şi este datoria noastră, a echipei PNL Oradea”, să le dăm orădenilor şi bihorenilor multe alte noi motive de mândrie”, a declarat Florin Birta după ce a fost reales, sâmbătă, la conducerea organizației PNL Oradea.

Florin Birta,

Florin Birta promite dezvoltarea sectorului privat

Politicianul, care este și primar al municipiului Oradea, a promis că sectorul privat se va dezvolta considerabil în teritoriu. Florin Birta a oferit asigurări că se va concentra asupra investițiilor.

„Este dovedit faptul că investiţiile tot mai mari din sectorul public atrag alte investiţii de anvergură în sectorul privat, benefice comunităţii, în ansamblul ei. Sunt convins că această spirală pozitivă va genera o dezvoltare susţinută a oraşului nostru, în folosul tuturor”, a spus Florin Birta.

Cine sunt prim-vicepreședinții biroului municipal

În urma voturilor pentru reprezentanții Biroului Politic Municipal, în funcțiile de prim-vicepreședinți ai organizației se află Marcel Dragoș și Liviu Andrica. Aceștia au fost votați cu 257 de voturi, respectiv 224 de voturi.

Din Biroul Politic Municipal mai fac parte opt vicepreședinți, 15 membri și trezorierul organizației.