Evenimentul Zilei > Actualitate > O fetiță de 11 ani a născut după ce a fost VIOLATĂ de ŞASE bărbați, de MAI MULTE ori
O fetiță de 11 ani a născut după ce a fost VIOLATĂ de ŞASE bărbați, de MAI MULTE ori

O fetiță de 11 ani a născut după ce a fost VIOLATĂ de ŞASE bărbați, de MAI MULTE ori

Fetiţa supraviețuitoare după ce a fost violată de mai multe ori de către şase bărbat a dat naştere unui copil la doar 11 ani. Nou-născutul a avut unele probleme de sănătate și a fost internat în spital.

O fetiță de unsprezece ani, despre care se presupune că a fost violată de șase persoane, a dat astăzi naștere unei fetițe la spitalul de stat. Toţi cei şase bărbaţi sunt în prezent arestaţi.  Nanji Javiya (67) și Arvind Kubawat (60 de ani) au fost arestați pe 13 martie, pe baza plângerii depuse de mama fetiţei la secția de poliție Bhaktinagar. Cele  șase persoane au violat-o pe fata în diferite ocazii, a spus poliția.  Vijanand Ahir, și un băiat de 17 ani au fost arestați acum câteva zile, în timp ce Vipul Chavda (40) și Govind Sakariya (61) au fost arestați acum două zile, a declarat poliția.

Eleva a născut o fetiță prin cezariană la un spital din Rajkot, după ce a dus sarcina mai mult de 8 luni. Polițiștii spun că a fost acostată de mai multe ori de bărbați care au ademenit-o în casele lor sub pretextul că îi oferă ceva de muncă.

Doi bărbați de 67 și 52 de ani au fost arestați, după ce mama fetei a depus o plângere la poliție. Alți trei se află în custodia poliției. Ei au vârste cuprinse între 17 și 47 de ani.

”Starea victimei este stabilă, dar copilul are niște probleme de sănătate și a fost dus la un spital de copii”, a declarat un oficial din Poliție pentru NDTV.