Evenimentul Zilei > Social > COVID-19. Femeia-voluntar din România rupe tăcerea după vaccinare
COVID-19. Femeia-voluntar din România rupe tăcerea după vaccinare

COVID-19. Femeia-voluntar din România rupe tăcerea după vaccinare

Vaccinul anti-coronavirus e cel mai dezbătut subiect din ultimele zile. O tânără din România s-a oferit voluntar pentru testarea unuia dintre vaccinurile care ar putea opri criza COVID-19 şi acum povesteşte despre felul în care s-a simțit după administrarea acestuia.

Silvia Câmpeanu a vorbit despre efectele pe care le-a simțit după ce i s-a administrat antidotul salvator pentru omenie, vaccinul împotriva noului coronavirus.

Aceasta a povestit că gestul său a fost dur criticat, fiind acuzată că a primit bani pentru a dezinforma populația ulterior, ba mai mult, unii s-au bucurat de moartea tatălui său.

Silvia spune că nu are niciun fel de beneficiu material și are și documente care atestă acest lucru

”Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”, a declarat Silvia Câmpeanu la „Sinteza Zilei”.

Tânăra a făcut vaccinul sâmbătă, iar acum se simte bine și își desfășoară activitățile de zi cu zi. Aceasta a povestit că atât ea, cât și soțul său au făcut vaccinul și s-au simțit similar. Singurele mici semne neplăcute au fost la început, atunci când cuplul a simțit o ușoară durere de cap care le-a trecut natural, fără medicație specifică în aest sens.

Mai mult, femeia spune că şi soţul său s-a vaccinat. Ce reacţii au avut

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE