Evenimentul Zilei > Actualitate > FCSB, VICTORIE categorică în amicalul cu Beveren. Constantin Budescu a făcut din nou SPECTACOL pentru echipa „roș-albastră”
FCSB, VICTORIE categorică în amicalul cu Beveren. Constantin Budescu a făcut din nou SPECTACOL pentru echipa „roș-albastră”

FCSB, VICTORIE categorică în amicalul cu Beveren. Constantin Budescu a făcut din nou SPECTACOL pentru echipa „roș-albastră”

FCSB a câștigat fără emoții testul de verificare disputat, marți, contra belgienilor de la Waasland-Bevern, scor 3-0. Constantin Budescu a reușit „o dublă”.

FCSB s-a impus detașat în amicalul cu belgienii de la Waasland-Beveren, disputat, marți, în cadrul cantonamentului pe care „roș-albaștrii” îl efectuează în Olanda. Echipa lui Nicolae Dică a învins cu scorul de 3-0, goluri marcate de Constantin Budescu, în minutele 28 și 74 și William De Amorim (52). Antrenorul FCSB s-a bazat pe următoarea formulă de echipă: Fl. Niță (64, Stăncioiu) — G. Enache (46, Junior Morais), Larie (81, L. Filip), Bălașa (79, Tudorie), Momcilovic (79, Pleașcă) — Pintilii (75, V. Mihalcea), Filipe Teixeira (58, Ov. Popescu) — R. Grecu (67, D. Man), Budescu (75, V. Achim), De Amorim (77, Jakolis) — Gnohere (46, Fl. Tănase).

FCSB va disputa următorul amical la data de 7 iulie, împotriva belgienilor de la Oostende.