Evenimentul Zilei > Sport > FCSB a început antrenamentele organizate. Video cu prima zi de cantonament
FCSB a început antrenamentele organizate. Video cu prima zi de cantonament

FCSB a început antrenamentele organizate. Video cu prima zi de cantonament

FCSB  a început să se antreneze din nou la baza din Berceni, imediat după  ridicarea stării de urgenţă. Primele imagini au fost postate pe social media.

Toţi fotbaliştii FCSB, dar şi staff-ul, au intrat în cantonament la baza din Berceni şi vor sta acolo cel puţin 14 zile. Jucătorii au fost testaţi pentru COVID-19. Rezultatele le-ai permis să activitatea sportivă mult aşteptată atât de fotbalişti cât şi de fani.

„FCSB a inceput pregatirea organizata odata cu iesirea din starea de urgenta. Jucatorii nostri se pregatesc in grupe de cate patru, fiind supervizati de catre un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical”, s-a precizat pe contul de Facebook al ros-albastrilor.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a precizat ca data la care s-ar putea relua Liga 1 este 13 iunie.

Campionatul României se va relua cu duelul dintre CFR şi FCSB. Echipa lui Bogdan Vintilă se va deplasa la Cluj, pentru a da piept cu formaţia antrenată de Dan Petrescu. Celelalte două partide sunt Universitatea Craiova – FC Botoşani şi Astra – Gaz Metan.

Prima zi de cantonament!

#FCSB #cantonament #pregătireFCSB a început pregătirea organizată odată cu ieșirea din starea de urgență. Jucătorii noștri se pregătesc în grupe de câte patru, fiind supervizați de câte un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 16 mai 2020