FCSB a ratat din nou ocazia de-a deveni campioana României. Titlul a ajuns pentru a patra oară consecutiv la rivalii de la CFR Cluj, iar gruparea finanțată de FCSB rămâne fără triumf în campionatul intern din anul 2015. Așa cum era de anticipat, la formația „roș-albastră” a început deja curățenia de vară. Mai mulți jucători vor fi transferați și nu se vor mai regăsi în lot și în stagiunea 2021-2022.

FCSB renunță la cel puțin șapte fotbaliști

Lucian Filip (30 de ani), Alexandru Stan (32 de ani) și Aristidis Soiledis (30 de ani) au intrat pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, iar alți patru fotbaliști și se vor alătura, după cum anunță gsp.ro.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a anunțat latifundiarul din Pipera.

A vorbit despre jucătorii care au locul garantat la FCSB

Patronul a vorbit și despre oamenii pe care va conta, indiferent de numele antrenorului pe care îl va instala pe banca tehnică, pentru a-i coordona deciziile.

„Tănase, Moruțan, Olaru, Coman, Tavi Popescu. Ce poți să le faci? Poți să îi schimbi? În spate nu m-am băgat niciodată, dar o să vină doi fundași centrali. În dreapta avem Crețu și Haruț. Eu mă bag doar de la mijloc în sus, dar acum n-am ce face. Sunt prea mari vedete! Mai trebuie la închizător să aleagă antrenorul, dar sunt și acolo, îl avem pe Șut. Nici nu pot să îl schimb pe Moruțan, că face o magie când nu te aștepți.

Pe Olaru n-am cum să îl schimb, că e gladiator. Pe Tănase nu poți, Coman nici atât, că e șarpe. Ce să mă implic eu? Ce să fac acum? Sunt prea mari valori, jucători de zeci de milioane de euro. Nu mai am cum să mă implic”, a spus Becali.