Evenimentul Zilei > Sport > Scandal la meciul lui CFR Cluj. Alexandru Chipciu l-a luat de gât pe un fan
Scandal la meciul lui CFR Cluj. Alexandru Chipciu l-a luat de gât pe un fan

Scandal la meciul lui CFR Cluj. Alexandru Chipciu l-a luat de gât pe un fan

CFR Cluj a pierdut în fața lui Sepsi, scor 0-1, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

CFR Cluj a pierdut meciul de fotbal cu Sepsi, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1, scor  0-1. Nu doar jucătorii au fost dezamăgiți, ci și mulți dintre fanii echipei CFR Cluj

 

Tensiuni între fani și jucători

La finalul meciului, în urma eșecului înregistrat de echipa ardelenească de fotbal, unul dintre fanii CFR Cluj și-a făcut apariția la geamul autoturismului în care se afla Alexandru Chipciu. Revoltat din cauza faptului că CFR Cluj a pierdut, fanul se pare că i-a adresat anumite replici fotbalistului, care l-au scos din minți.

Jucătorul CFR Cluj a ieșit din mașină, l-a împins pe bărbat, l-a apucat de gât și a început să-l înjure. „F***-ti morții mă-tii! Baga-mi-aș p*** în mă-ta, să-mi bag!”, s-a exprimat Alexandru Chipciu față de fanul pătimaș. Alexandru Chipciu nu este la prima ieșire de acest gen față de suporteri. Cunoscut ca fiind un tip coleric, Chipciu a fost implicat în dese conflicte în trecut. 

Chipciu a alertat oamenii legii

Scena a avut loc în timpul unui interviu acordat de Bogdan Mitrea. Latovlevici a reușit să-și calmeze colegul, însă Alexandru Chipciu a rămas în prezența jandarmilor o vreme. 

La fața locului au intervenit și ofițerii de poliție. „L-ați auzit?!”, le-a spus Chipciu oamenilor de ordine. Ofițerii au început să-l interogheze pe suporter. 

Potrivit declarațiilor pe care fotbalistul Alexandru Chipciu le-a oferit presei, fanul care l-a enervat îl jignise. „M-a înjurat, m-a făcut prost, m-a jignit. Cred că era beat, drogat”, a spus Chipciu presei. 

Ulterior, el a adăugat că regretă felul în care a acționat. “Oricum, regret că am reacționat așa, nu trebuia să îl bag în seamă!”, a afirmat fotbalistul.

Reamintim că echipa CFR Cluj ar putea pierde poziția de lider în clasament dacă FCSB câștigă meciul cu Clinceni.