Evenimentul Zilei > Sport > După ursul Arthur, şi fotbalistul Ovidiu Hoban e vedetă în presa din Anglia. Filmare virală
După ursul Arthur, şi fotbalistul Ovidiu Hoban e vedetă în presa din Anglia. Filmare virală

După ursul Arthur, şi fotbalistul Ovidiu Hoban e vedetă în presa din Anglia. Filmare virală

Presa din Anglia nu a ratat episodul uitării fotbalistului Ovidiu Hoban la stadionul pe care CFR Cluj a învins Academica Clinceni cu 0-1, astfel că mijlocaşul ardelenilor i-a luat faţa ursului Arthur, ucis de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein în codrii din judeţul Covasna şi care a stârnit interesul jurnaliştilor din toată lumea.

După ursul Arthur, şi fotbalistul Ovidiu Hoban e vedetă în presa din Anglia. Filmare virală cu mijlocaşul lăsat în urmă de staful echipei care ocupă primul loc în Liga I. Jurnaliştii de la Daily Star nu puteau rata un subiect care îl scoate întrucâtva din prim-plan pe cel legat de uciderea ursului Arthur, împuşcat de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein.

„Mijlocașul celor de la CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a fost lucrat de coechipierii săi după victoria obţinută în deplasare cu Academica Clinceni, joi, când autobuzul echipei care a plecat fără el Vedeta de la CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a fost lăsată să alerge pe stradă după ce autobuzul echipei a plecat fără el dintr-o eroare ilară

Echipa românească a plecat la Academica Clinceni pentru un play-off în Liga I și a câștigat cu 1-0 datorită reuşitei timpurii a lui Cătălin Itu. Hoban a început pe bancă la Stadionul Clinceni și a primit 12 minute de acțiune după ce l-a înlocuit târziu pe Alexandru Chipciu. Cu toate acestea, cea mai grea sarcină a sa din ziua aceea a venit mult după ce a sunat fluierul final, autobuzul echipei clujene uitând aparent de mijlocaș înainte de a pleca.

După ursul Arthur, şi fotbalistul Ovidiu Hoban e vedetă în presa din Anglia

Având în vedere Stadionul Clinceni este la aproximativ 450 de kilometri distanță de Cluj-Napoca, este clar de ce Hoban era atât de disperat. Jucătorul de 38 de ani a petrecut ultimii patru ani la Cluj, punând mâna pe trei titluri românești, dar şi pe Supercupa României, de două ori”, au scris jurnaliştii de la dailystar.co.uk.

Hoban a încercat degeaba să atragă atenţia că a fost lăsat în urmă.

Hoban a încercat să recupereze distanţa, dar autobuzul echipei a virat la stânga, astfel că eforturile sale de a se face remarcat au fost inutile. Din fericire pentru el, o maşină cu oficiali ai clubului l-a preluat imediat.

„O dublă deplasare cu FCSB și Clinceni din care ne întoarcem cu patru puncte și e satisfăcător. A fost un meci greu, am apelat din nou la sistemul de rotație, și mă bucură că echipa a răspuns bine. Salut eficiența, punctele.

Am avut momente din care puteam să generăm ocazii periculoase, dar de multe ori n-am luat decizia corectă. Puteam să omorâm mai repede meciul, dar rămânem cu partea cea mai bună că am luat cele trei puncte”, a declarat antrenoril Edward Iordănescu la finalul meciului câştigat de CFR Cluj cu 0-1.