Evenimentul Zilei > Sport > Decizie bombă! Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la CFR Cluj
Decizie bombă! Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la CFR Cluj

Decizie bombă! Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la CFR Cluj

Schimbări de trupe la CFR Cluj. Cu toate că au câștigat meciul cu FCSB, se pare că jucătorii de la Cluj nu prea mai au motive de bucurie.

După ce CFR Cluj și-a asigurat distanța în clasament față de FCSB și Universitatea Craiova, jucătorii au primit o veste proastă.

Jurnaliștii de la Digi Sport transmit că Edi Iordănescu le-a spus jucătorilor că va pleca de la CFR Cluj la sfârșitul campionatului. Anunțul a fost făcut marți, într-o ședință. Edi Iordănescu a precizat că nici câștigarea titlului nu îi va schimba decizia.

„Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept”, a fost mesajul transmis de Edi.

Edi Iordănescu a preluat echipa de la Dan Petrescu într-un moment dificil, în care înfrângerile se țineau lanț de clujeni.

„În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.

Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, le-a mai spus Iordănescu fotbaliștilor de la CFR Cluj.

Pe lângă situația tensionată generată de anunțul lui Iordănescu, jucătorii de la CFR Cluj se confruntă și cu probleme financiare. Astfel, în ultimele trei luni plata salariilor a întârziat destul de mult.

Înainte ultimelor cinci meciuri din play-off, CFR Cluj ocupă locul unu în clasament cu 42 de puncte. Este urmată de FCSB, cu 40 de puncte şi de Universitatea Craiova cu 37.

Joi, de la ora 17:00, se dispută meciul Academica Clinceni-CFR Cluj, iar de la ora 19:45 este programat jocul Botoşani-FCSB.