Fantoma lui Dragnea l-a lovit pe Ciolacu. I-a fost devoalat tot planul

Fantoma lui Dragnea l-a lovit pe Ciolacu. I-a fost devoalat tot planul

Declarația lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, conform căreia își va da demisia din parlament ca să nu beneficieze de pensie specială, este considerată o păcăleală de Victor Ponta.

Liderul Pro România, Victor Ponta, îl compară pe actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, cu Liviu Dragnea din anul 2016. Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta a arătat că Marcel Ciolacu procedează la fel ca și Liviu Dragnea în 2016, când și-a dat demisia cu o zi înainte de finalul mandatului din Parlament, desi a votat legea pensiilor speciale pentru parlamentari.

„Metoda Dragnea (a votat Legea privind pensiile speciale la parlamentari și a demisionat în decembrie 2016 pentru o zi – știind că este imediat reale pe un nou mandat de patru ani) - acum în varianta Ciolacu 2020! Dacă ești președintele Camerei Deputatilor + liderul celui mai mare partid + coleg cu 3 prim-miniștri din ultimii patru în funcție = trebuia să schimbi legea care dă pensii speciale parlamentarilor (adoptată cu votul tău și al partidului tău)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El susține că gestul lui Marcel Ciolacu de a demisiona în ultima zi de mandate nu este decât o stratagemă prin care oamenii sunt păcăliți să voteze.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Așa îi păcălești pe oameni că demisionezi în ultima zi (22 decembrie) – dar anunți acum – ca să te voteze pe 6 decembrie! Dacă i-a fraierit Dragnea pe oameni – încerci și tu să-i mai fraierești o data! Dacă lași legea neatinsă – și demisionezi în ultima zi (după care ești imediat ales pentru alți patru ani) asta se numește DRAGNISM = praf în ochii oamenilor, populism, șmecherie , «manțogărie» sau «ciolăcionie»!”, a mai scris Victor Ponta.

Ponta îl acuză și pe Orban

Liderul Pro România a mai arătat că CCR a declarat neconstituțională legea de abrograre a pensiilor speciale deoarece în legea de abrograre adoptată în Parlament, pensiile parlamentarilor au fost lipite de cele ale magistraților

„Evident că Orban și PNL sunt la fel de mincinoși. Într-un an de când sunt la Guvern nu au vrut să dea Ordonanță de Urgență ca să abroge pensiile parlamentarilor. În Parlament au făcut blat cu PSD și UDMR, iar USR a știut jocul și a sprijinit Guvernul! Eu am votat și voi vota orice proiect care abrogă pensiile speciale ale parlamentarilor! Dar PSD, UDMR și PNL s-au opus în ultimii 4 ani! Și se vor opune din nou – după ce trec alegerile”, a mai scris Victor Ponta care a precizat că nu a votat, ca deputat, legea pensiilor speciale pentru parlamentari și i-a dat aviz negativ ca premier.