UPDATE: Potrivit noilor date din anchetă, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Potrivit unor surse judiciare, legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML, scrie Antena3.

Victima lui Mario Iorgulescu, Dany Vicol va fi înmormântat joi la cimitirul din Chitila.


Jurnaliștii de la Cancan au intrat în posesia unui document despre care spun că a fost „ținut la secret” până acum, din care reiese faptul că Mario Iorgulescu era clientul unui traficant de cocaină.

Aceștia intrat în posesia unui document ce a fost „ținut la secret” și care se află pe masa anchetatorilor de la Crimă Organizată.

Pentru că dosarul face parte dintr-o amplă anchetă desfășurată de DIICOT, a fost făcut public doar un scurt fragment în care se face referire la fiul șefului de la Ligă, Mario Iorgulescu.

„Întrucât în cauză nu au fost finalizate cercetările față de inculpatul GHEORGHIU GEORGE, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 al. 1 și 2 din Legea 143/2000, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (există indicii din care rezultă că inculpatul ar fi comercializat cocaină numitului IORGULESCU GINO MARIO)…”, se arată în documentul citat de Cancan.

Din câte se pare, procurorii de la Crimă Organizată sunt pe urmele dealerului care i-ar fi vândut droguri juniorului lui Gino Iorgulescu, mai notează sursa citată.