Exclusiv. Măștile lui Pițurcă au legătură cu un fost premier?! „Toate contractele duc la Orban”

Exclusiv. Măștile lui Pițurcă au legătură cu un fost premier?! „Toate contractele duc la Orban” Sursa: EVZ

După ce DNA i-a reținut pe fostul selecționer Victor Pițurcă și pe șeful Romarm, tot mai multe indicii arată că o potențială țintă finală a procurorilor ar fi fostul premier Ludovic Orban. Într-o nouă ediție a podcastului Cristache & Cristoiu, cei doi jurnaliști au rememorat cele mai controversate măsuri și contracte din timpul pandemiei, în momentele în care la Palatul Victoria se afla fostul șef PNL.

„Tot sub Ludovic Orban s-au întâmplat: spitalele de carton, măști de la bucătărese și de la selecționeri. Cozmin Gușă are o ipoteză foarte interesantă, spune că Victor Pițurcă e prietenul lui Orban de 30 de ani și că așa a mers treaba. Și că la Orban duce”, a spus jurnalistul Ionuț Cristache.

L-a supărat pe „Tătucu”

„De data asta îl înhață... A fost și ședința de la liberali și și-au dat seama că e nevoie de unitate. În primul rând că Orban și-a semnat închisoarea când s-a legat de tătucu’. Tătucu’ nu iartă, pe alde Orban, care l-a lins...”, este de părere fondatorul Evenimentului Zilei, Ion Cristoiu, care a apreciat că declarația actualului șef al liberalilor confirmă această teorie.

„Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluți! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui. Noi, PNL, suntem cei care trebuie să apărăm și să promovăm patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals, anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara țării și a UE”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu liderii liberali de la sfârșitul săptămânii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro