Decizia vine într-un moment extrem de important pentru fostul ministru MDRT, deoarece se pare că de aproape trei ani încearcă fără succes diferite tratamente pentru a reuşi să devină mamă.


Elena Udrea a câștigat o bătălie împotriva DNA


Datorită nenumăratelor dosare făcute si interdicţii impuse de DNA, nu a reusit sa urmeze tratamentul până la capăt. Din surse apropiate si sigure, am aflat că Elena Udrea este extrem de fericită, deoarece poate să-şi rea procedura de fertilizare care a fost ratată data trecută pentru că a trebuit să revină în ţară pe 10 august din cauza controlului judiciar pe care l-a respectat cu sfinţenie.

Prieteni foarte apropiaţi au spus că Elena Udrea nu se lasă în faţa Laurei Codruţa Koveşi care doreşte cu orice chip să îi distrugă până şi dorinţa supremă de a deveni mamă.

Aceeaşi sursă ne-a mărturisit că cel care o sustine cel mai mult în acest demers este logodnicul ei, Adrian, care îşi doreşte foarte mult să aibă copii şi să întemeieze cât mai repede o familie completă.

Mai mult, ni s-a mai spus că Elena Udrea, dincolo de necazurile pricinuite de alţii, a reuşit să îşi găsească un echilibru şi să îşi facă o viaţă personală foarte frumoasă. Sunt cât pot de discreţi, au planuri serioase de viaţă, împletesc afacerile cu cele de familie, dar, mai spun prietenii, că din ce au înţeles de la ea, politica rămâne cea mai mare pasiune fiind o provocare permanentă.

Reamintim că magistrații de la Instanța Supremă au respins, luni, după deliberări, contestația DNA la decizia din 31 august a Curții de Apel București, prin care Elenei Udrea i se permitea să părăsească țara, deși se află sub control judiciar.