Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Cazul Piața Reșița explodează. Dezvăluiri uluitoare ale unui polițist despre traficul de țigări
Exclusiv. Cazul Piața Reșița explodează. Dezvăluiri uluitoare ale unui polițist despre traficul de țigări

Exclusiv. Cazul Piața Reșița explodează. Dezvăluiri uluitoare ale unui polițist despre traficul de țigări

Un om al legii face , în exclusivitate pentru evz.ro, dezvăluiri despre „fenomenul” Piața Reșița. Motivul uluitor pentru care polițiștilor li s-a interzis de către șefi să mai patruleze în zonă și să le facă dosare penale traficanților de țigări

Cazul traficului de țigări din Piața Reșița explodează. Mărturia unui polițist, în exclusivitate pentru evz.ro, arată că fenomenul a fost tolerat până la vârful Poliției Române, ani la rând.

Mai mult, DIPI, fostul „Doi și-un sfert”, serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost informat, în nenumărate rânduri, despre situații halucinante în care șefii le ordonau polițiștilor să nu mai patrulze în zonă, să nu mai întocmească dosare penale, ci să doar să dea amenzi.

Asta în timp ce polițiștii erau amenințați cu moartea de traficanți, după ce intrau în posesia datelor personale ale agenților care se încumentau să le facă controale sau să le confiște marfa de contrabandă.

„De șase ani de zile agenții de siguranța publică din cadrul Secției 16 Poliție se luptă cu morile de vânt în ceea ce privește contrabanda cu țigări, de la Piața Reșița”.

Este mărturia uluitoare a lui Viorel Șeicaru, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), la rândul său polițist în cadrul acestei secții.

„Am avut foarte mulți colegi care au primit amenințări cu moartea, de asemenea au fost amenințați că le vor fi incendiate casele sau autoturismele sau că familiile lor vor avea de suferit”, susține Viorel Șeicaru.


Polițiști, amenințați de interlopi: „Venim la tine acasă să-ți dăm foc!

Traficul cu țigări netimbrate din Piața Reșița, sub protecția Poliției. Ministrul de Interne promite o anchetă!


Cel mai elocvent caz a fost al agentului de poliție Iulian Nedelciu care, după ce a reușit să facă mai multe capturi de țigarete de contrabandă, a primit amenințări cu moartea de la traficanți.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: