Exclusiv! Când a devenit Victor Ponta ținta statului paralel? „Era o răzbunare a lui Coldea!”. Video

Exclusiv! Când a devenit Victor Ponta ținta statului paralel? „Era o răzbunare a lui Coldea!”. Video

Într-o ediție explozivă a podcastului România lui Cristache, Anca Alexandrescu, fosta consilieră a celor mai importanți lideri PSD din ultimii 20 de ani, a dezvăluit motivul pentru care statul paralel a declanșat atacul la premierul Ponta.

„Un prieten foarte bun m-a sunat și mi-a spus că are informații pe care vrea să mi le spună. M-am văzut cu persoana respectivă și mi-a spus că Victor s-a apucat la o masă să-i amenințe p-ăștia că dacă vine președinte îi dă jos pe toți. Și băieții ăștia s-au unit, au bătut palma cu tabăra cealaltă și nu a mai ajuns președinte. Victor nu mi-a confirmat niciodată că a fost așa, dar din alte surse de lângă el am înțeles că așa a fost.”, a spus fosta consilieră a lui Victor Ponta, care a mai fost și în echipa lui Adrian Năstase și a lui Liviu Dragnea.

Documentul despre procurorul Uncheșelu

„La un moment dat, Victor m-a chemat și mi-a dat un document când începuse atacul pe el foarte tare.(...)Era clar că era o răzbunare a lui Coldea și a găștii din statul paralel.(...)  Și m-a rugat foarte frumos să-l dau la presă. Era vorba de procorul Uncheșelu, care l-a anchetat pe el, care era băgat în niște dosare la Craiova. Documentul arăta că era șantajabil. Nu-mi aduc aminte dacă era de la Servicii, cred că era de la Justiție. (...)El mi-a și sugerat unde să-l dau. Eu m-am dus către altă zonă. Am discutat cu el, mi-a scris pe hârtie, ca să ne înțelegem, n-am vorbit nimic, la el în birou.”, a mărturisit realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

„Eu m-am dus să vorbesc cu cine am stabilit cu el, nu cu cine mi-a sugerat el. Și a doua zi m-a sunat să mă duc la el și mi-a zis: «Cu cine ai vorbit că m-a sunat Coldea că te-am trimis eu să faci nu-știu-ce?»”, își amintește Anca Alexandrescu.

Ne puteți urmări și pe Google News