Autoritățile au anunțat, prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne, că Instituția Prefectului din Municipiul București a transmis o informare cu privire la suspendarea temporară a activităţii de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Mai exact, tot ceea ce înseamnă înscriere, proba teoretică și cea practică în obținerea permisului de conducere au fost suspendate, în București.

Anunțul a fost făcut miercuri seara, la ora 21.23. Evz.ro a aflat, însă, că alerta a fost data în jurul orei 12.30, deci cu circa 9 ore mai devreme, timp în care populația care venea la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) nu a fost anunțată.

Însă, în acest timp, au fost căutați toți cei care au intrat în contact cu funcționarul public infectat.

Un martor ocular a relatat, în exclusivitate pentru evz.ro, că, în miezul zilei de miercuri, 1 iulie, mai mult echipaje de jandarmi au descins la sediul DRPCIV, din Cartierul Pipera, în aceeași clădire în care se află și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.


Exclusiv. De ce au fost suspendate examenele auto. Anunț alarmant de la MAI

Vrei permis de conducere? Când încep examenele și care sunt condițiile


„Astăzi (miercuri n.r.), în jurul orei 12.30, am fost eu în Pipera la Înmatriculari. În timp ce eram la intrare, a ajuns o dubă de jandarmi și au început sa facă un control strict la intrare, masca și măsurarea temperaturii”, a relatat martorul, în exclusivitate pentru evz.ro.

Aceeași sursă a precizat că jandarmiii „au intrat și în sediu și i-au legitimat pe câțiva care nu aveau mască. Cred că atunci a fost confirmat cazul de COVID”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE