Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvzPlay. „Contrapunct Evz” cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu. Plata cu banul jos dacă te-ai vaccinat. De acord?
VIDEO

EvzPlay. „Contrapunct Evz” cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu. Plata cu banul jos dacă te-ai vaccinat. De acord?

O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.

Azi, de Ziua Copilului, începe o nouă etapă de relaxare a restricţiilor impuse de pandemie, dar nu prea poate nimeni să se bucure pentru că plouă în toată ţara ca într-o zi de toamnă!

Motiv pentru care discuţiile despre vaccinarea copiilor şi bătălia politică dintre Cîţu şi Orban par să fie mult mai potrivite şi mai asortate cu starea vremii.

Se adaugă numeroasele întrebări despre atentatul de la Arad, dar şi o polemică stârnită de varianta CTP pentru vaccinarea locuitorilor din zona rurală: oamenii să fie plătiţi, cu banul jos, dacă se vaccinează!

Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu discută live despre toate evenimentele importante şi vă arată, în plus, cele mai penibile secvenţe din clipurile pro-vaccinare făcute de oamenii politici.

De la 12.00, pe YouTube EVZ-Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

O emisiune de tip sinteză și satiră care comentează cele mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Andronic, Curea și Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică și de cele mai multe ori ironică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate. În ContrapunctEVZTv au loc incisivitatea și echilibrul, argumentul și ironia, informația riguroasă și speculația agilă, polemica elegantă și dezbaterea incisivă.