Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Tomac: Ponta nu s-a dezis de colegii săi de partid anchetaţi de DNA
Eugen Tomac: Ponta nu s-a dezis de colegii săi de partid anchetaţi de DNA

Eugen Tomac: Ponta nu s-a dezis de colegii săi de partid anchetaţi de DNA

Președintele PMP, Eugen Tomac consideră că Victor Ponta este un premier 'slab', întrucât, spune el, şeful Executivului nu s-a dezis de colegii săi de partid anchetaţi de procurorii anticorupţie.

"Faptul că premierul nu s-a dezis, aşa cum trebuie să se întâmple în orice societate democratică, de colegii săi anchetaţi, unii şi reţinuţi, demonstrează cât se poate de limpede că Victor Ponta este, a ajuns, de fapt, sluga baronilor din PSD. Este un premier slab, un om care nu se poate ridica la nivelul de om de stat. Ceea ce am putut observa şi noi în presă ne-a zguduit, pentru că face parte dintr-o gândire extrem de periculoasă pentru statul român, care produce efecte negative cu costuri foarte mari pentru România", a declarat Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Potrivit lui, atitudinea premierului îi determină pe investitorii străini "să se ia cu mâinile de cap" şi îl face "complice în disputa politicienilor cu justiţia".

"Nu e pentru prima dată când Victor Ponta una spune la Washington, când iese de la Casa Albă, că nu va mai ataca justiţia, alta spune când apare în conferinţe de presă alături de lideri europeni şi cu totul altceva face la Bucureşti. Deci, din acest punct de vedere, este condamnabilă această poziţie a premierului Ponta", a mai declarat preşedintele PMP.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: