Evenimentul Zilei > Social > Emisiunea Cronica Cârcotașilor, la un nou sezon. Mesajul transmis de Șerban Huiu
Emisiunea Cronica Cârcotașilor, la un nou sezon. Mesajul transmis de Șerban Huiu

Emisiunea Cronica Cârcotașilor, la un nou sezon. Mesajul transmis de Șerban Huiu

Un nou sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor debutează în această seară, de la ora 20.00, la Prima TV.

Cronica Cârcotașilor, una dintre cele mai vechi emisiuni TV din România, începe un nou sezon. Show-ul va fi difuzat la Prima TV, de la ora 20.00. În sezonul cu numărul 43 vă puteți reîntâlni cu Șerban Huidu, Dezbrăcatu’ (Codruț Kegheș), Ioana Petric și „bebelușele”. Cu toții au revenit din vacanța de iarnă. Emisiunea este săptămânală și va fi difuzată în fiecare miercuri.

Șerban Huidu a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care vorbește despre revenirea „la butoane”. Fanii care au de semnalat gafe și bâlbe din televiziuni o pot face.

Mesaj de la Șerban Huiu, înaintea unui nou sezon din Cronica Cârcotașilor

„De azi de la ora 20, pe Prima TV începem vaccinarea în masă cu doze testate de 43 de sezoane de Cronica Carcotasilor! Rapelul în fiecare săptămână, în ziua de miercuri.
#20deanidecronica #EstiCeeaCePrivesti
👉👉Ai văzut o bâlbă la TV? Semnaleaz-o pe site-ul nostru: https://www.cronicacarcotasilor.ro/formular-balbe/”. A scris Șerban Huidu pe rețeaua de socializare.

„E pe râs, pe dans, pe comedie”

Un mesaj pe Facebook a transmis și Ioana Petric, fostă bebelușă, în prezent una dintre gazdele emisiunii

„Incepe sezonul cu numarul 43 de @cronicacarcotasilor 💪 Asa ca asta seara, la ora 20:00, toata lumea pe @primatvoficial ! 📺🔝 E pe ras, pe dans, pe comedie 🤙
@serbanhuidu @dezbracatu @alexasstory @cristina.stefan.oficial”.

„Urmează să se întâmple niște lucruri tare faine”

În urmă cu câteva zile, pe aceeași rețea de sociazlizare, Ioana Petric anunța marea revenire a echipei de la Cronica Cârcotașilor pe micile ecrane.

„Am inceput 2021 in forta. Urmeaza sa se intample niste lucruri tare faine, despre care abia astept sa va povestesc. Dar mai pastram putin misterul 😁 Pana atunci, nu uitati, ca incepand de miercurea viitoare, dam din nou drumul la carcoteala. 💪”. Era mesajul Ioanei Petric.


Huidu rupe tăcerea. Dezvăluiri după două decenii de Cronica Cârcotașilor

Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor, grav umilit. Imaginile care l-au făcut de râs