Emilia Ghinescu le răspunde cârcotașilor. A dat sau nu șpagă pentru fiica sa

Emilia Ghinescu le răspunde cârcotașilor. A dat sau nu șpagă pentru fiica sa Sursa foto Facebook

Emilia Ghinescu e acuzată de unii internauți că a dat șpagă pentru permisul de conducere al fetei sale, Erica, în vârstă de 18 ani. Interpreta de muzică populară a spus că nu a dat niciodată șpagă poliției și că fiica ei a luat carnetul din prima pentru că s-a descurcat.

Emilia Ghinescu le răspunde cârcotașilor

Fata ei a luat permisul la Pitești, unde în urmă cu câțiva ani a bubuit un scandal imens legat de o rețea prin care, contracost, se obțineau permise auto pe bandă rulantă. Artista a spus că înțelege de unde au pornit comentariile răutăcioase, dar că fiica sa chiar s-a descurcat foarte bine.

„Fiica mea are permis de la 16 ani, deci ea conduce de doi ani. A fost oarecum o etapă pregătitoare pentru permisul de 18 ani, cel pe care l-a luat acum. Ea este un șofer bun, iar eu ca mamă… Copilul meu a fost foarte intrigat. A văzut niște comentarii. Ei au acces la pagina mea de Facebook și la pagina mea de Instagram. Mă refer la cei mari, la băiat și la fată. A fost foarte intrigată, pentru că a văzut comentariile oamenilor care spuneau: ‘Tot 400 de euro mai e permisul?’ Eu vreau să le transmit că niciodată nu le-aș pune viața copiilor mei în pericol, mai ales să ia permisul fără să știe să conducă. Eu îmi doresc foarte mult ca ea să fie în siguranță. Asta unu la mână.

emilia ghinescu

Sursa foto Youtube

Apoi, se știe foarte bine că la Pitești, și nu numai la Pitești, de foarte mulți ani nu se mai dă permisul pe bani. Se știe lucrul acesta. Au fost acum vreo câțiva ani arestări în masă și oamenii clar nu mai fac asta. Acuma dacă domnii care au comentat au luat permisul pe 400 de euro, asta nu știu dacă merge. La mine nu a mers. Eu niciodată nu aș pune viața copilului meu în pericol”, a spus artista.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiica sa a prins un examinator dificil

Din nouă persoane care au dat examenul de condus la final de martie, doar fiica interpretei de muzică folclorică și un alt băiat au reușit să obțină permisul. Artista a mai spus că examinatorul care s-a ocupat de Erica este extrem de exigent și că nu i-ar fi dat niciodată permisul dacă nu ar fi meritat.

„E o șoferiță foarte bună, nu doar ea, și băiatul meu, Andrei, care are 26 de ani e șofer bun. Merge cu mine la evenimente și conduce foarte mult, iar în Erica am totală încredere. A luat permisul la 16 ani când a dat, l-a luat din prima, acum la 18, la fel. Cei care sunt din Argeș știu că atunci când vorbesc despre domnul Nedelescu este unul dintre cei mai exigenți examinator din Argeș. Trebuie să fii foarte bun ca să iei permisul la el, altfel nu îl ia nimeni.

examen auto

Sursă foto: Arhivă EVZ

Mă bucur tare mult că ea l-a luat. În ziua respectivă, din 9 persoane care au dat la domnul Nedelescu, doar doi au luat, un băiat și ea. Adică din 9 oameni doar doi au luat permis. E un lucru destul de mare. Câteodată, sunt zile în care examinatorul nu dă niciun permis. Este foarte exigent și cei care îl cunosc știu lucrul acesta. Eu am fost lângă ea și niciodată nu aș face lucrul ăsta, nici cu băiatul meu”, a mai spus cântăreața.

Fiul Emiliei Ghinescu n-a luat permisul din prima

Ea a declarat că fiul ei nu a luat permisul de conducere din prima și că i-a recomandat să învețe mai mult. Aceasta a spus că nu își poate lăsa copilul să se urce la volan dacă nu este în stare sau dacă consideră că este un pericol în trafic.

„Băiatul n-a luat permisul, din prima, la 18 ani, a picat la sală. I-am spus să pune mâna să învețe. I-am zis de la început că e în joc viața lui și a celorlalți participanți la trafic.

I-am zis că nu vreau să stau cu emoții acasă și dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva din vina lui eu să-mi dau cu pumnii în cap să spun că eu sunt vinovată că trebuia să ia permisul pe ce știe el, nu pe cum intervin eu. Același lucru s-a întâmplat și cu fiica mea și, ca atare, ei sunt șoferi buni și responsabili, ca și mine, de altfel”, a spus Emilia Ghinescu, potrivit Fanatik.