Evenimentul Zilei > Actualitate > Elon Musk și-a angajat rudele la Twitter
Elon Musk și-a angajat rudele la Twitter

Elon Musk și-a angajat rudele la Twitter

Elon Musk și-a angajat membri ai familiei pentru a lucra la sediul Twitter din San Francisco, au declarat două persoane familiare cu situația. Verii săi, James Musk și Andrew Musk – fiii unchiului său din partea tatălui– par să fie angajați cu normă întreagă la Twitter.

Andrew Musk lucrează la proiecte de inginerie software, în timp ce James Musk este mai degrabă „un reparator” care îl ajută pe Elon Musk cu diverse sarcini, a declarat o persoană din interiorul companiei.
Cel mai bogat om din lume a adus și personal din celelalte companii ale sale, inclusiv ingineri de la Tesla și The Boring Company. Alți noi angajați Twitter îi includ pe Alex Spiro și pe mâna sa dreaptă, Jared Birchall, care conduce biroul lui Elon Musk, Excession.

Decizii controversate

Cei doi se numără printre confidenții lui Musk care au dormit la sediul Twitter după ce un spațiu de birou a fost transformat în dormitor.

Elon Musk
Sursa foto: Wikipedia

Se pare că inspectorii din San Francisco lansează o investigație, potrivit unui tweet al lui Ted Goldberg, redactor senior la KQED, postul public de radio din San Francisco. De când Elon Musk a preluat Twitter la sfârșitul lunii octombrie, aproximativ 70% din cei 7.500 de angajați au fost disponibilizați, concediați sau și-au dat demisia, potrivit Business Insider.