Evenimentul Zilei > Monden > Ducii de Sussex se pregătesc de încheierea perioadei de doliu. Meghan Markle își reia podcastul de pe Spotify
Ducii de Sussex se pregătesc de încheierea perioadei de doliu. Meghan Markle își reia podcastul de pe Spotify

Ducii de Sussex se pregătesc de încheierea perioadei de doliu. Meghan Markle își reia podcastul de pe Spotify

Meghan Markle va relua în curând podcastul pe care l-a întrerupt în contextul decesului reginei Elisabeta a II-a, în timpul perioadei de doliu. Noile episoade ale emisiunii pe care o realizează ducesa de Sussex vor fi difuzate începând cu ziua de marți, 4 octombrie.

Meghan Markle și prințul Harry au profitat din plin de timpul liber, pe care l-au petrecut în familie, de când s-au întors la Montecito. Cei doi, ducele și ducesa de Sussex, au fost despărțiți o lungă perioadă de timp, de cei doi copii, Archie și Lilibet, dat fiind că au participat la funeraliile reginei Elisabeta. Ei au ajuns în Marea Britanie încă de la decesul reginei, pe 8 septembrie și au rămas aici până după funeraliile de stat, pe 19 septembrie.

Meghan Markle și Prințul Harry au revenit în Statele Unite două zile mai târziu, iar acum, când perioada oficială de doliu este pe cale să se încheie, cei doi se pregătesc să revină la lucru. Astfel, Meghan Markle va relua seria episoadelor din podcastul său, un mesaj în acest sens fiind distribuit pe pagina Spotify a trupei Archetypes.

„Episoadele programate în mod regulat vor fi reluate marți, 4 octombrie”, se arată în mesajul de confirmare.

În viitorul episod vor apărea comedianta Margaret Cho și prezentatoarea TV Lisa Ling. De la lansarea podcastului, ducesa le-a mai avut ca invitate pe jucătoarea de tenis Serena Williams și pe cântăreața Mariah Carey, după cum relatează publicația Hello!

Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry cu despărțirea

În urmă cu două zile au apărut noi dezvăluiri despre relația pe care o au Meghan Markle și Prințul Harry. Conform unui reportaj dat publicității de The Times, ducesa de Sussex și-ar fi amenințat soțul cu despărțirea în cazul în care nu și-ar fi declarat public dragostea față de ea.

Două surse anonime, citate de Times, au spus că acest lucru s-a întâmplat la scurtă vreme după ce au început relația, în 2016. Meghan Markle i-ar fi dat Prințului Harry un ultimatum cerându-i să confirme că sunt împreună.

„Dacă nu faci o declarație care să confirme că sunt iubita ta, mă voi despărți de tine”, ar fi spus Meghan, conform unei surse citate de Times. În același timp, o a doua sursă a afirma că Harry „s-a speriat și a spus: «O să mă părăsească»”.

În aceste condiții, Harry l-ar fi contactat pe Jason Knauf, responsabilul de comunicare pentru Prințul William și Kate Middleton la acea vreme și i-ar fi cerut să facă declarația care să confirme relația sa cu Meghan. De asemenea, prințul i-a mai cerut să condamne atitudinea rasistă pe care tabloidelor britanice au abordat-o la acea vreme.