Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle și prințul Harry vor să-și creeze o familie alternativă. Detaliile date de un biograf regal
Meghan Markle și prințul Harry vor să-și creeze o familie alternativă. Detaliile date de un biograf regal

Meghan Markle și prințul Harry vor să-și creeze o familie alternativă. Detaliile date de un biograf regal

O jurnalistă din Marea Britanie, specializată în problemele Carei Regale, a dezvăluit adevăratele intenții ale lui Meghan Markle. Ea ar avea un plan prin care să arate publicului că „drumul lor este cel mai bun”. Ce ascunde acest plan misterios, de fapt.

Biografa regală Angela Levin a spus că Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, simte o „amărăciune enormă” pentru că nu a reușit să „modernizeze” familia. Comentariile autoarei regale vin în contextul în care Harry și Meghan și-au anunțat întoarcerea în Marea Britanie în luna septembrie, pentru a vizita două organizații de caritate.

Ei vor merge apoi în Germania pentru un eveniment de comemorare a unui an până la Jocurile Invictus de la Dusseldorf.

Vorbind despre ducii de Sussex, Levin a afirmat că cei doi „sunt foarte hotărâți să arate că drumul lor este cel mai bun”.

„M-am gândit de mult timp că Harry și Meghan încearcă să creeze o familie regală lată alternativă la familia regală, la grandoarea și fastul care îi înconjoară. Când au mers în America, când au mers la Națiunile Unite, și nu doar ca cineva care este interesat și curios și unul dintre noi, dar cu bune acreditări. Sunt oameni care sunt foarte hotărâți să arate că drumul lor este cel mai bun. Și cred că Meghan, căreia nu-i place să piardă, îi place să câștige, simte o amărăciune și un resentiment enorm față de Familia Regală pentru că nu a lăsat-o să modernizeze Familia Regală”, a menționat Levin.

Ea a mai spus că speră să se înșele, însă deși are impresia că cei doi nu doresc să facă parte din familia regală, se agață totuși extrem de tare de titlurile lor regale. Ea a dat exemplul lui Meghan care atunci când merge undeva își folosește mereu titlul regal.

Levin a mai adăugat că prințul William, în vârstă de 40 de ani, va dori să-l evite pe Harry până când va avea ocazia să citească memoriile acestuia, ce vor fi lansate în iarnă.

Vizita ducilor de Sussex în Marea Britanie

Pe data 5 septembrie, ducele și ducesa de Sussex se vor deplasa la Manchester pentru summitul One Young World, care reunește tineri lideri din peste 190 de țări. Meghan va ține discursul principal în cadrul ceremoniei de deschidere.

Cuplul se va duce apoi spre Germania pentru un eveniment de comemorare a unui an până la Jocurile Invictus la Dusseldorf, pe data de 6 septembrie, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru WellChild Awards la Londra, pe 8 septembrie. Acolo, prințul Harry va ține un discurs.

Vizita în Marea Britanie este prima după ce cuplul a venit aici pentru sărbătorirea Jubileului în luna iunie. Ei au vizitat țara și în aprilie, atunci când s-au întâlnit în secret cu Charles și regina în drum spre Olanda.

Frații William și Harry nu au mai vorbit față în față de când au dezvelit o statuie a mamei lor decedate, Diana, Prințesa de Wales, vara trecută, potrivit Daily Mail.