Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry, amenințat cu despărțirea. Meghan i-a dat un ultimatum soțului ei
Prințul Harry, amenințat cu despărțirea. Meghan i-a dat un ultimatum soțului ei

Prințul Harry, amenințat cu despărțirea. Meghan i-a dat un ultimatum soțului ei

Meghan Markle i-ar fi spus prințului Harry că va pune capăt relației lor dacă acesta nu-i va îndeplini o dorință importantă. Ducii de Sussex, momente extrem de dificile în relație.

Două surse anonime au spus că Meghan Markle i-a dat Prințului Harry un ultimatum cu privire la relația lor când cei doi s-au cunoscut. Acest lucru l-a făcut pe Ducele de Sussex să intre în panică, se arată într-un nou reportaj semnat de Valentine Low.

Ducesa de Sussex a spus: „Dacă nu faci o declarație care să confirme că sunt iubita ta, mă voi despărți de tine”, a declarat o sursă pentru Times. În același timp, o altă sursă a declarat că Harry „s-a speriat și a spus: <<O să mă părăsească>>”.

Low relatează că Harry l-a contactat pe Jason Knauf, responsabilul de comunicare pentru Prințul William și Kate Middleton la acea vreme. Se pare că ducele de Sussex i-a spus lui Knauf să lanseze o declarație care să confirme relația sa cu Meghan. De asemenea, prințul i-a mai cerut să condamne atitudinea rasistă pe care tabloidelor britanice au abordat-o la acea vreme.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt împreună de

„Angajații lui Harry știau că Meghan este diferită de alte iubite regale. Ea avea propriile ei opinii și le-a spus oamenilor care sunt acestea. În primăvara lui 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca cei doi să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: <<Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând>>”, informează TheTimes.

Meghan Markle și Prințul Harry formează un cuplu încă din 2016. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Toronto. Încă din acel moment au existat persoane care au comentat relația celor doi.

Ruptura definitivă dintre Meghan Markle și familia regală s-a produs când Ducii de Sussex au anunțat la începutul anului 2021 că renunță la îndatoririle regale. De atunci, Meghan și Harry s-au mutat în California alături de cei doi copii ai lor. De asemenea, ei au făcut o serie de afirmații despre monarhie în interviul lor acordat lui Oprah Winfrey, la un an după ce s-au retras ca membri ai familiei regale.