Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle pare să se confrunte cu probleme de sănătate. Detaliu ieșit la iveală la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle pare să se confrunte cu probleme de sănătate. Detaliu ieșit la iveală la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle pare să se confrunte cu probleme de sănătate. Detaliu ieșit la iveală la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

De când ducele și ducesa de Sussex au apărut la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, foarte multă atenție a căzut asupra lor. Totuși, cea care a fost analizată mai de aproape a fost Meghan Markle.

Multă lume s-a uitat cu atenție la o imagine cu ducesa de Sussex făcută în fața castelului Windsor. Oamenii au observat că Meghan Markle ascunde un „dispozitiv” secret sub rochie, în timp ce discuta cu persoanele îndoliate aflate în fața Castelului Windsor, pe 10 septembrie, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

O fotografie a ducesei, distribuită pe Twitter, arată un obiect dreptunghiular care este ascuns sub rochia neagră a lui Meghan. Fotografia a fost realizată de fotograful Chris Jackson. Nu a durat mult până când utilizatorii rețelelor de socializare au început să își expună părerea despre acel obiect.

„Este un spion!”, a spus o persoană. „Pare a fi un microfon”, a comentat altul. „Dacă se dovedește că a avut într-adevăr un microfon pentru a înregistra sau transmite, ar trebui să i se interzică acest lucru. Devine ridicol”, a mai spus o altă persoană.

Obiectul nu pare a fi un microfon

„Ar putea fi un fel de dispozitiv medical – cum ar fi o pompă de insulină sau ceva de genul ăsta?”, a întrebat altcineva. De asemenea, au fost și persoane care au încercat să o apere pe Meghan. „Este femeie. Probabil că este un tampon de rezervă. De ce o atacă toată lumea? Sunteți cu toții atât de meschini”, a spus altul.

Un expert video a declarat că dacă Meghan și Harry ar filma imagini pentru un documentar, ei ar avea nevoie de un microfon de un anumit fel. „Microfoanele din ziua de azi sunt ușor de ascuns. Așa că există posibilitate ca cei doi să le poarte. Dacă aș produce un documentar cu implicarea lor, vă garantez că aș încerca să înregistrez un sunet clar pentru a însoți imaginile pe care lumea le-a văzut”, a explicat expertul.

Momente surprinse în întâlnirea dintre cuplurile regale

De când Ducele și Ducesa de Sussex au apărut alături de William și Kate, pe 10 septembrie, telespectatorii au studiat cu atenție fiecare mișcare. Astfel, un moment scurt surprins între Kate și Meghan a creat și discuție.

Cele două cupluri erau pe cale să se întoarcă la mașini când Kate a părut să se uite atent la Meghan Markle. După ce s observat camera din fața ei, Kate a început să îi zâmbească Ducesei de Sussex. Un utilizator Twitter a descris chiar privirea aparent rece a lui Middleton drept „puțin înfricoșătoare”. În plus, o altă persoană a scris că „Meghan pare cu adevărat alarmată”. Prințesa de Wales și ducesa de Sussex nu au părut să interacționeze prea mult sau chiar deloc în timpul întâlnirii publice, potrivit 7news.com.au.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: