Asemănări sumbre între Meghan Markle și prințesa Diana. Va avea actrița americană soarta primei soții a actualului rege?

Asemănări sumbre între Meghan Markle și prințesa Diana. Va avea actrița americană soarta primei soții a actualului rege? Sursa: Pinterest.com

Asemănările dintre ducesa de Sussex Meghan Markle și regretata prințesă Diana sunt greu de trecut cu vederea, asta pentru că Meghan pare să o imite pe mama prințului Harry, atât în ce privește atitudinea, cât și în ce privește stilul vestimentar.

Meghan Markle ar părea să o considere o sursă de inspirație pe regretata prințesă Diana chiar și în ce privește vestimentația. De altfel, ducesa de Sussex a afirmat deseori că memoria „Prințesei Inimilor” ar trebui păstrată veșnic în mentalul colectiv.

Meghan Markle, comparată cu prințesa Diana de Wales

Pe lângă stilul vestimentar, Meghan Markle și prințesa Diana au avut aceeași boală comună, anume depresia postnatală, ambele situații fiind grave, căci cele două membre ale familiei regale britanice au avut gânduri de suicid după nașterea fiilor lor. Soția prințului Harry a recunoscut că a avut astfel de gânduri după nașterea micuțului Archie.

Sursa: Marca.com

Mai mult, atât Meghan Markle, cât și prințesa Diana, au acuzat că Palatul Buckingham nu le-a oferit sprijin în momentele dificile, motiv pentru care imaginea Casei de Windsor a început să fie tot mai afectată, conform Marca.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viața lui Meghan Markle, analizată de biograful Andrew Morton

Meghan Markle a fost subiectul unei analize a lui Andrew Morton, unul dintre biografii specializați în viața familiei regale a Marii Britanii. Acesta este de părere că Meghan Markle se confruntă cu aceleași probleme ca regretata prințesă Diana. Afirmația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Good Morning America.

Andrew Morton este autorul biografiei bestseller „Diana: Her True Story” și este familiarizat cu detaliile din viața familiei regale. Astfel, spune el, ducesa de Sussex a renunțat la cariera de actriță după ce s-a căsătorit cu prințul Harry și a devenit membru al familiei regale a Marii Britanii. În această calitate ar fi trebuit „să lucreze” cu normă întreagă pentru familie.

Cu toate acestea, Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la titlurile pe care le dețineau și au decis să ducă o viață liniștită în Statele Unite, așa cum decidea să plece și prințesa Diana, înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața.

Meghan Markle va rămâne pe locul doi în familia regală

Interesant că, în urmă cu câtva timp, biograful Andrew Morton a comparat rolul ducesei de Sussex în cadrul familiei regale cu cel al mătușii lui Harry, prințesa Margaret. El a găsit mai multe asemănări între cele două femei și le-a prezentat în cadrul podcastului Royally Obsessed. Astfel, în opinia sa, Meghan Markle și Harry nu erau figure centrale în cadrul Familiei Regale. Ei dețineau doar roluri auxiliare, la fel ca prințesa Margaret.

Pe când avea 19 ani, a afirmat Andrew Morton despre prințesa Margaret, era cea mai strălucitoare femeie din familia regală. A fost comparată cu Elizabeth Taylor în ce privește stilul vestimentar, cea care purta blănuri și bijuterii scumpe.

„Dar ea era numărul doi, așa cum Meghan și Harry sunt numărul doi acum. Meghan poate să arate fabulos de bine, dar tot ea va fi cea care va face o reverență în fața lui Kate Middleton”, a precizat biograful britanic.