Evenimentul Zilei > Monden > Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. Nici Harry nu s-a așteptat la așa ceva. Foto
Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. Nici Harry nu s-a așteptat la așa ceva. Foto

Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. Nici Harry nu s-a așteptat la așa ceva. Foto

Meghan Markle și prințul Harry au fost prezenți la Westminster Hall, pentru a aduce un ultim omagiu în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a făcut un gest la care nimeni nu s-a așteptat, dar care a fost foarte apreciat.

Meghan Markle și prințul Harry au venit alături de restul familiei regale la Westminster Hall, pentru a aduce un ultim omagiu în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a făcut un gest special și a atras toate privirile.

Cortegiul care a purtat sicriul monarhului a defilat într-o procesiune solemna de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, unde a fost întâmpinat de supușii loiali și urmașii Maiestății Sale, Prințul William, Kate Middleton, și ducii de Sussex, Meghan Markle și Harry.

Miercuri, sicriul reginei Elisabeta a II-a a fost depus la Palatul Parlamentului, unde Meghan Markle și prințul Harry au venit pentru a își lua rămas bun de la suverană. Ducesa de Sussex a purtat o rochie neagră, lungă, elegantă și sobră, iar odată ajunsă în fața sicriului, Meghan a făcut un gest de respect care nu a trecut neobservat. Soțul său a izbucnit în lacrimi.

Meghan

Markle a făcut o reverență regală, un gest de curtoazie executat impecabil, prin care și-a manifestat un profund respect față de regina Elisabeta a II-a, bunica soțului ei. Harry nu s-a mai abținut și a început să plângă, potrivit Okmagazine.

Harry și Meghan nu sunt invitați la recepția de stat

Chiar dacă cei doi au fost prezenți la Westminster Hall, Familia Regală nu i-a invitat la recepția oficială de la Palatul Buckingham, cu participarea liderilor mondiali, ambasadorilor și membrilor străini ai familiilor regale, care va avea loc azi, 18 septembrie, înainte ca Regina Elisabeta să fie dusă pe ultimul drum.

Președintele SUA Joe Biden, premierul canadian Justin Trudeau, președintele francez Emmanuel Macron și mulți alții se numără printre șefii de stat care vor sosi la Londra în acest weekend pentru a participa la înmormântarea Reginei. Ei vor participa la o recepție cu Prințul și Prințesa de Wales, Prințesa Anne și de Contele și Contesa de Wessex. Harry și Meghan nu își vor face simțita prezența.

Harry și Meghan și-au pierdut din privilegii de când au părăsit Familia Regală.