Moartea reginei Elisabeta a II-a și schimbarea relației Prințului Harry cu Familia Regală. „Se va întoarce contra lui Meghan”

Moartea reginei Elisabeta a II-a și schimbarea relației Prințului Harry cu Familia Regală. „Se va întoarce contra lui Meghan” Prințul Harry. Sursa foto: arhiva EVZ

Atitudinea prințului Harry față de casa regală a Marii Britanii s-ar putea schimba, după ce tatăl său a urcat pe tron. El ar putea ocupa chiar și o poziție importantă.

Prințul Harry ar putea să revină în familia regală, după moartea reginei Elisabeta a II-a, susține moderatorul emisiunii GB News, Stephen Dixon. Omul de televiziune a precizat că Harry a „săpat o groapă” pentru el însuși prin tăierea legăturilor cu familia sa, dar moartea reginei ar reprezenta un motiv pentru care să se întoarcă în familia regală.

De asemenea, Dixon a sugerat că prințul Harry ar putea în cele din urmă să se întoarcă împotriva lui Meghan, femeia pentru care a renunțat la privilegiile regale.

„Te întrebi pentru că am făcut-o cu toții - avem argumente și rânduri. Sapi o groapă și nu te oprești întodeauna din săpat”, a spus Dixon.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai au parte de privilegii de când au parăsit Familia Regală

Moderatorul GB News a mai spus că în acest moment, Harry pune familia regală mai presus decât relația cu Meghan.

„Poate că trebuie să-i spună lui Meghan: «nu». Nu ar fi interesant, nu ar fi frumos? Lăsați trecutul să fie trecut”, a mai spus moderatorul emisiunii, Sthepen Nixon, potrivit express.co.uk.

Reamintim că prințul Harry și Meghan Markle nu sunt invitați la recepția oficială la Palatul Buckingham cu participarea liderilor mondiali, ambasadorilor și membrilor străini ai familiilor regale, care va avea loc pe 18 septembrie, înainte ca Regina Elisabeta să fie înmormântată. Cei doi au renunțat, în 2020, la calitatea de membri ai familiei regale, pierzând mai multe privilegii.

Chiar dacă i s-a interzis să poarte uniforma militară la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, Charles a decis ca fiul său, Harry, să aibă parte de acest beneficiu pentru 15 minute la Westminster Hall. Cu toate acestea, prințul Harry nu a fost invitat la cina cu tatăl său și cu fratele mai mare, William. El nu l-a privit în ochi pe Harry, iar soția sa, Meghan Markle, a fost ignorată.