Evenimentul Zilei > Monden > Ce au vorbit Prințul William și Prințul Harry la înmormântarea reginei. Un expert în citirea buzelor a înțeles conversația fraților
Ce au vorbit Prințul William și Prințul Harry la înmormântarea reginei. Un expert în citirea buzelor a înțeles conversația fraților

Ce au vorbit Prințul William și Prințul Harry la înmormântarea reginei. Un expert în citirea buzelor a înțeles conversația fraților

Prințul William și Ducele de Sussex, Harry, s-au întâlnit la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a după o perioadă îndelung tensionată. Totuși, relația dintre cei doi nu pare să se îmbunătățească.

Jurnaliștii au aflat ce și-au spus prințul Harry și prințul William în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a din 19 septembrie 2022. Astfel, prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, i-a permis fratelui, în vârstă de 38 de ani, Harry și soției sale Meghan Markle să intre primii în capela unde se afla sicrinul suveranei.

Atunci, Ducele de Sussex l-a întrebat: „Să trecem noi mai întâi?”, în timp ce Prințul de Wales stătea la intrare. Ulterior, Prințul William a dat din cap că da, înainte de a-i spune soției sale, Kate Middleton, „lasă-i să treacă primii”. Kate, în vârstă de 40 de ani, ar fi răspuns afirmativ, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle au trecut pe lângă ea și pe lângă copiii ei, Prințul George, nouă ani, și Prințesa Charlotte, șapte ani.

Ce au mai discutat Harry și William

Expertul în citirea buzelor, Jackie Press, i-a văzut pe frați vorbind în jurul orei 16.20 în Capela Sf. George de la Castelul Windsor. În plus, cu câteva ore mai devreme, în timpul procesiunii funerare de la Westminster Abbey, prințul Harry și soția sa au fost văzuți în timp ce stăteau în al doilea rând, în spatele familiei regale.

Nepoții reginei Elisabeta sunt în relații reci de multă vreme, mai ales după ce Ducele de Sussex s-a mutat împreună cu familia în California. Acolo, prințul Harry și Meghan Markle au oferit o serie de interviuri care au discreditat familia regală britanică, potrivit New York Post.

În timpul funeraliilor de stat, prinții William și Harry au pășit unul lângă altul în urma sicriului bunicii lor, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Nici de această dată, nu s-a observat o urmă de simpatie sau vreo posibilitate de împăcare între cei doi frați. Soția lui William, Kate, a sosit la Abația Westminster însoțită de copiii ei, prințul George, de nouă ani, și prințesa Charlotte, de șapte ani. De asemenea, alături de ea a fost și Meghan. Totuși, nici acolo nu au fost schimbate priviri sau gesturi care ar putea sugera o apropiere între cele două cupluri.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: