Evenimentul Zilei > Social > Drama din familia lui Beyonce. A fost depistat cu o formă gravă de cancer
Drama din familia lui Beyonce. A fost depistat cu o formă gravă de cancer

Drama din familia lui Beyonce. A fost depistat cu o formă gravă de cancer

Tatăl lui Beyoncé, Mathew Knowles, a vorbit despre diagnosticul de cancer la sân pe care l-a primit în urmă cu două luni. Toată familia a fost testată, riscurile sunt foarte mari.

„Am putut să vin astăzi aici să-i anunț pe oameni că poți supraviețui. Dar acest lucru trebuie să fie depistat din timp„, a spus el.

Mathew Knowles, tatăl cântărețelor Beyoncé și Solange, a dezvăluit că este un supraviețuitor al cancerului de sân și a îndemnat bărbații să se testeze. Mathew Knowles, în vârstă de 67 de ani, a vorbit astăzi la emisiunea „Good Morning America” despre bătălia sa cu boala și i-a spus gazdei Michael Strahan că a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ două luni, după ce el și soția sa au observat mici pete de sânge pe cămăși și pe de pat.

După diagnostic a întrebat: „De ce eu?”Dintre toate lucrurile pe care le puteam obține, de ce aș primi asta?” i-a spus lui Strahan. „Din perspectiva unui bărbat, mă gândesc:„ De ce eu? „

Knowles a spus că a fost supus unei intervenții chirurgicale la sfârșitul lunii iulie și se descurcă „într-adevăr bine”. A dorit să-și împărtășească povestea pentru a îndemna şi alți bărbați să se testeze preventiv.

Potrivit American Cancer Society, există aproximativ 2.670 de cazuri noi de cancer de sân invaziv la bărbați în SUA în acest an și aproximativ 500 de bărbați vor muri din cauza bolii. Bărbații negri tind, de asemenea, să aibă un prognostic mai rău, a spus organizația.

Knowles a spus că riscă cancerul de prostată și pancreatic. Copiii și nepoții săi au, de asemenea, un risc mai mare, a spus el pentru Strahan, care a dezvăluit că fratele său s-a luptat împotriva cancerului tot de sân.

„Pentru tot restul vieții, trebuie să fiu foarte conștient și să fac toate analizele din timp”, a spus Knowles, adăugând că și familia sa a fost testată.

De când a fost diagnosticat cu cancer, Knowles a spus că perspectivele sale asupra vieții s-au schimbat și că este concentrat pe o viață mai sănătoasă. „Am încetat să beau. Vreau să am o viaţă şi sănătate curată Lucrurile care erau importante, nu sunt importante pentru mine acum. Mă uit la lumea altfel”, a spus tatăl lui Beyoncé.