Ultima ei ieşire la rampă a fost în urmă cu o lună şi a reprezentat o postare emoţionantă despre cazul unui copil cu probleme de sănătate, conform România Tv.

„Irina Tănase parcă a dispărut! Cei care o urmăresc pe rețele de socializare au observat că deseori alege să posteze diverse peisaje, filmulețe sau fotografii cu prietenele sale ori cu ceea ce citește sau mănâncă, rareori și poze cu familia sa, dar de o lună nu a mai postat deloc.

Tânăra are la story un tik tok cu una dintre cunoscute, iar ultimul lucru pe care l-a pus pe instagram este un filmuleț cu un copil pentru care nu cu mult timp în urmă cerea ajutor.

Iubita lui Liviu Dragnea se implică dintotdeauna în cauza extrem de emoționante și adoră să ajute în special micuții care au diverse probleme de sănătate și care nu au acces prea ușor la un tratament adecvat. Irina a scris în descrierea filmulețului evoluția sa și care este starea de sănătate actuală”, arată sursa citată.

Înaintea acestei situaţii, Irina Tănase anunţase că nu este tentată să se implice în politică. De asemenea, apăruseră nişte zvonuri cu privire la deteriorarea relaţiei dintre ea şi Liviu Dragnea. Rămâne de văzut în perioada următoare dacă pauza de pe reţelele de socializare simbolizează o ruptură de trecut sau un nou început…

Amintim că joi, 14 mai, Liviu Dragnea a fost audiat prin sistem de videoconferință în cadrul procesului pe care l-a intentat împotriva deciziei de condamnare din dosarul angajărilor fictive.

La această măsură s-a ajuns din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Instanța supremă a luat în discuție joi contestația la executare pe care Liviu Dragnea a depus-o împotriva deciziei din dosarul angajărilor fictive şi în urma căreia a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Procesul are la bază o acțiune introdusă de avocații lui Dragnea la Tribunalul București, concomitent cu o altă acțiune similară pe care au depus-o la Înalta Curte de Casație și Justiție.

La termenul de joi, judecătorii au decis să-l audieze pe Liviu Dragnea, dar fără a-l scoate din penitenciar, ci ascultându-l de prin videoconferință.

Completul care analizează contestația la executare este format din magistrații Rodica Cosma (președinte), Anca Mădălina Alexandrescu și Simona Cristina Neniţă.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.