Evenimentul Zilei > Social > Două mașini au fost implicate într-un accident în Iași. Mai multe persoane au fost transportate la spital
Două mașini au fost implicate într-un accident în Iași. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Două mașini au fost implicate într-un accident în Iași. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. La fața locului a fost mobilizată o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, două autoturisme au fost implicate într-un accident pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iași.

La fața locului a fost trimis un echipaj de prim ajutor de la ISU și o ambulanță de la SAJ Iași. De asemenea, a fost chemat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare. Cele șapte persoane implicate în accident erau conștiente, neîncarcerate.

Accident în Iași. O persoană a refuzat internarea în spital

„După evaluarea medicală la locul evenimentului rutier, dintre cele 7 victime, 6 au fost transportate la spital de catre echipajele medicale – toate conştiente (2 de către echipajele SMURD şi 4 de catre echipajele SAJ) iar a şaptea persoană a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Iaşi, scrie G4media.ro.

Reamintim că vineri a avut un alt accident auto, în Iași, la intrarea în Podu Iloaiei. Una dintre victime a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, pentru mai multe investigații.

De asemenea, o femeie, care s-ar fi aflat la volanul unuia dintre vehicule, a fost transportată la UPU de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, secția Neurochirurgie.

Oamenii legii au declarat că în urma accidentului, victimele nu au rămas încarcerate în autovehicule. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical și polițiști rutieri. Circulația autovehiculelor s-a desfășurat greu, pe o singură bandă.

În urmă cu o zi, în Cicerea, județul Iași, a avut loc un accident rutier deosebit de grav. O maşină a intrat într-o casă, iar în urma impactului două persoane au intrat  în comă, iar a treia a suferit răni ușoare.

La începutul lunii august, în aceeași zonă s-a produs un accident unde o femeie și-a pierdut viața.

„Maşina a intrat în zidul unei case. Au fost patru victime, două persoane au ajuns la Spitalul Sf. Spiridon, iar alte victime la UPU Spitalul de Neurochirurgie”, a transmis directorul spitalului.