Evenimentul Zilei > Monden > Doliu la Hollywood. Anne Hech a murit la o săptămână după un accident rutier înspăimântător
Doliu la Hollywood. Anne Hech a murit la o săptămână după un accident rutier înspăimântător

Doliu la Hollywood. Anne Hech a murit la o săptămână după un accident rutier înspăimântător

Anne Hech a murit, vineri, la o săptămână după ce a fost implicată într-o coliziune gravă, în timp ce conducea. Actrița nu a mai fost conștientă după impact și se afla în moarte cerebrală.

Actrița Anne Hech, în vârstă de 53 de ani, a pierdut lupta pentru viață și a decedat, vineri, la o săptămână după ce a suferit un cumplit accident rutier, la Los Angeles.

Anne Hech a murit la 53 de ani, după un accident înfiorător

După evenimentul din data de 5 august, vedeta nu și-a mai revenit, iar vineri, Nancy Davis, prietena sa, a făcut tristul anunț. Actrița s-a stins din viață. „Cerul are un nou Înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, amuzantă, simpatică, îndrăgită și frumoasă @anneheche a plecat în Rai. Îmi va lipsi teribil de mult și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit. Anne a fost întotdeauna cea mai amabilă, cea mai grijulie persoană care a scos mereu la iveală ce e mai bun din mine… Inima mea este frântă”, a scris Nancy Davis pe contul de Instagram.

Vestea a fost confirmată pentru TMZ de un reprezentant al familiei actriței, care a spus: „Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsi foarte mult, dar ea trăiește mai departe prin fiii ei frumoși, prin munca ei și prin pasiunea ei pentru advocacy. Curajul ei de a rămâne mereu în adevărul ei, răspândind mesajul ei de iubire și acceptare, va continua să aibă un impact de durată”.

Vineri după-amiază, presa din Statele Unite ale Americii anunțase că Heche se afla în „moarte cerebrală”, ceea ce, conform legislației din California, reprezintă definiția morții.

Se luase decizia de-a fi deconectată de la aparate

Vineri dimineață s-a anunțat că Heche va fi deconectată de la aparate.

Actrița pierduse controlul mașinii, iar automobilul luase foc după ce se intrase într-o casă.

Vedeta a fost grav rănită și dusă de urgență la spital. 59 de pompieri au sosit la faţa locului şi au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge incendiul, au anunțat autoritățile, după accidentul foarte grav.