Accident în a Baia Mare. O mașină a intrat într-o mulțime de oameni care aștepta în stația de autobuz. Șoferul ar fi făcut infract

Accident în a Baia Mare. O mașină a intrat într-o mulțime de oameni care aștepta în stația de autobuz. Șoferul ar fi făcut infract

Un accident a avut loc în Baia Mare, după ce șoferul unei mașini a intrat în plin stația de autobuz unde așteptau mai multe persoane. Acestuia i s-ar fi făcut rău la volan. În urma accidentului rutier, două persoane au ajuns la spital.

Un accident rutier a avut loc în Baia Mare, după ce un șofer a ieșit cu mașina de pe carosabil și a intrat în plin în stația de autobuz. Mai multe echipaje de prim ajutor, pompieri și polițiști au intervenit la fața locului.

Accidentul a avut loc după ce șoferului i s-a făcut rău la volan. Bărbatul în vârstă de 57 de ani, din Șurdești, se afla în mașină împreună cu soția sa, în vârstă de 54 de ani, în momentul în care ar fi intrat în stop cardio-respirator, nemaiputând să controleze autoturismul. Mașina a intrat pe contrasens, după care s-a izbit în plin de stația de autobuz.

Salvatorii care au ajuns la fața locului i-au aplicat șoferului manevre de resuscitare, după care a fost transportat la spital împreună cu soția sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un copil a fost rănit

Conform primelor informații, dintre persoanele care așteptau în stația de autobuz a rezultat un rănit. Este vorba despre un copil de 13 ani, cu fractură la umăr. Acesta urmează să fie, de asemenea, transportat la Spitalul Județean de Urgență, potrivit actualmm.ro.