Evenimentul Zilei > Social > Doliu în PSD. Un primar a murit fulgerător, atunci când nimeni nu se aștepta
Doliu în PSD. Un primar a murit fulgerător, atunci când nimeni nu se aștepta

Doliu în PSD. Un primar a murit fulgerător, atunci când nimeni nu se aștepta

PSD în doliu. Unul dintre primarii partidului a murit, miercuri, la un spital din București, fără ca nimeni să se aștepte la acest final.

Primarul comunei Potlogi, profesorul Nicolae Catrina, a murit subit, miercuri, în timp ce era internat la un spital din Capitală. Anunțul a fost făcut de PSD Dâmbovița.

Catrina Nicolae, un om special prin tot ceea ce a făcut! PSD Dâmboviţa regretă despărțirea atât de devreme de cel care, înainte de toate, a investit suflet în comuna Potlogi.

Sincere condoleanțe familiei, iar Dumnezeu să-l aibă în grijă.” au transmis colegii din PSD pe rețelele de socializare.

 

Mai mulți viceprimari PSD au murit lunile trecute

Viceprimarul comunei Grădinari, Ionică Stanciu, a încetat din viață, la jumătatea lunii august. Acesta făcea parte din PSD Olt.

Organizația Olt a Partidului Social Democrat a făcut atunci anunțul pe rețelele de socializare.

„Cu profundă tristețe, am aflat astăzi dispariția fulgerătoare a colegului și prietenului nostru Ionică Stanciu, viceprimarul comunei Grădinari, – un om dedicat comunității locale și aproape de nevoile și problemele cetățenilor săi. Condoleanțe familiei și putere în această grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis conducerea PSD Olt.

De asemenea, primăria Grădinari Olt a scris un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.

„Ne exprimăm regretele sincere în fața dispariției celui care a fost Stanciu Ionică, un om desăvârșit, care și-a dovedit din plin calitățile în perioada în care ne-a fost coleg, în calitate de Viceprimar al Comunei Grădinari, județul Olt, și transmitem condoleanțe familiei și celor care l-au cunoscut.

Primarul Ioana Mihai, Consiliul Local Grădinari, județul Olt și tot colectivul Primăriei Grădinari, judetul Olt, sunt alături de familia îndurerată și greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace!” , e mesajul Primăriei Grădinari Olt, potrivit Antena 3.

Tot luna trecută a murit un alt viceprimar PSD, din județul Dolj. Astfel, viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Bărbatul ar fi suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă, la doar 44 de ani.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: