Evenimentul ZileiActualitateDoliu în PSD. Un primar din județul Dolj a murit în Grecia

Doliu în PSD. Un primar din județul Dolj a murit în Grecia

Doliu în PSD. Un primar din județul Dolj a murit în Grecia
Viceprimarul PSD al comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Bărbatul ar fi suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă, la doar 44 de ani.

Daniel Calu, un viceprimar din județul Dolj, se afla în vacanţă alături de soţie şi de cei doi copii când a avut loc tragedia. În acest moment, trupul neînsufleţit al edilului se află în Grecia şi urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat. Acesta avea doar 44 de ani.

Mesaje de condoleanțe transmise familiei

Prietenii şi cunoştinţele viceprimarului au transmis mesaje de condolenațe familiei, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Dumnezeu să-l odihnească! Nu realizez, nu-mi vine a crede că Sorin al nostru, prietenul nostru nu mai este cu noi. Odihnă veşnică, vei rămâne în sufletele noastre mereu, prietenul nostru şi omul nostru drag. Te vom iubi şi ne vom aduce mereu aminte de chipul tău drag. Rămas bun, prietene!“, a scris un prieten.

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, potrivit informațiilor transmise de Gazeta de Sud.

Un alt primar a murit într-o tragedie luna trecută

În ultimele luni, primari ai mai multor localități din România au murit în tragedii. Astfel, în luna iulie, un primar din Mureș și fiica sa au murit într-o fosă septică în timp ce încercau să-și salveze un vecin.

Atunci, un bărbatul în vârstă de 62 de ani l-a rugat pe un vecin să-l ajute la curățarea fosei septice. Acesta din urmă a intrat în rezervor, dar la un moment dat a rămas fără oxigen, a leșinat și nu a mai putut ieși.

Atunci, proprietarul a sunat la 112 și a strigat după ajutor, iar primarul din Mureș, Bíró Csaba, care locuia aproape, a fost primul care a răspuns solicitării. Fiica acestuia l-a urmat. Amândoi au coborât în rezervor și eu leșinat și ei. Proprietarul a coborât și el în rezervor ca să-i salveze, dar i s-a făcut și lui rău.

Trei dintre cele patru persoane care au căzut în fosă septică au murit atunci.


Accesează: