Vești proaste de la Hollywood, capitala cinematografiei mondiale. A încetat din viață un actor foarte popular, ușor de remarcat în filmele în care a apărut de-a lungul timpului.

La 63 de ani, Clark Middleton a fost răpus de virusul West-Nile. Vestea a fost confirmată de consoarta actorului, Elissa, care a spus că soțul ei a fost „un suflet frumos”. „Cu inimile grele anunțăm trecerea în neființă a lui Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, prieten”, a spus Elissa.

Ea a mai afirmat că soțul ei nu a avut nicio șansă în lupta cu acest virus. „Clark a murit pe 4 octombrie, ca urmare a virusului West Nile, pentru care nu există niciun remediu cunoscut. Clark a fost un suflet frumos care a petrecut o viață sfidând limitele și pledând pentru persoanele cu dizabilități.”

De-a lungul carierei, actorul a apărut în producții de succes, ca Sin City, Kill Bill, Lege și Ordine, CSI-Crime și Investigații, Fringe sau Twin Peaks (seria realizată în anul 2017).

A debutat pe scena teatrelor de pe Broadway în 1983

În ultima perioadă, îndrăgitul actor a jucat un rol-cheie, de „copoi” infiltrat în administrația publică americană al super-infractorului Raymond „Red” Redington din serialul The Blacklist. Iar moartea sa pune în pericol continuarea peliculei, având în vedere că, în aprilie, coronavirusul a ucis un alt personaj important din serial, bunicul personajului principal, actorul Brian Dennehy.

Născut în 1957, actorul măsura doar 1,63 metri și era ușor de remarcat, fiind unul dintre preferații regizorului Quentin Tarantino. Pe lângă activitatea de actor, Clark Middleton s-a remarcat și ca scenarist, și ca regizor. Și-a început cariera în anul 1983, atunci când a debutat pe scena teatrelor de pe Broadway și a jucat de celebra Geraldine Page. A fost și cântăreț și a interpretat pe scena mai multor teatre importante din orașele New York și Los Angeles.