Evenimentul Zilei > Social > Doi agenţi de pază au fost încătușați de polițiști. După ce s-au îmbătat, paznicii au devenit violenți: „Uite ce putere are” 
Doi agenţi de pază au fost încătușați de polițiști. După ce s-au îmbătat, paznicii au devenit violenți: „Uite ce putere are” 

Doi agenţi de pază au fost încătușați de polițiști. După ce s-au îmbătat, paznicii au devenit violenți: „Uite ce putere are” 

Doi agenți de pază, care au consumat băuturi alcoolice, au fost încătușați de poliţişti în fața unui magazin din Târgoviște. Potrivit martorilor, paznicii au devenit violenţi şi au început să se bată între ei.

Potrivit martorilor, se pare că unul dintre paznici a blocat intrarea în magazin și a distrus mai multe lăzi cu fructe şi legume, iar celălalt a început să înjure trecătorii şi să țipe la ei. În momentul în care martorii au chemat poliţia, bărbații au devenit şi mai agitaţi atacându-i şi pe oamenii legii.

Paznicii s-au îmbătat și au luat la bătaie polițiștii

Scandalul a avut loc în faţa unui magazin din Târgovişte, unde doi agenţi de pază au fost încătuşaţi de poliţişti, după ce, povestesc martorii, s-au cinstit bine şi au devenit agresivi. Unul a blocat intrarea în magazin și a distrus mai multe lăzi cu fructe şi legume. Celălalt a început să înjure trecătorii şi să țipe.

Martorii au chemat poliţia, dar indivizii au devenit atunci şi mai agitaţi şi chiar i-au împins pe oamenii legii.

„Ia uite ce face! Ia, uite-l, bă! Ce putere are! Uite ce putere are!” comentează o femeie când scandalagii dau cu picioarele în mașina poliției.

Cei doi bătăuşi au 35, respectiv 58 de ani. Sunt colegi de muncă, dar şi prieteni de pahar, spun martorii. Bărbatul de 35 de ani a fost cel care ar fi dat… tonul.

Martorii povestesc că individul s-a întins în faţa magazinului şi a refuzat să mai plece minute bune. La un moment dat a devenit agresiv şi a început să lovească cu pumnii şi cu picioarele şi să răstoarne lăzile în care se aflau fructele şi legumele.”

Unul a fost amendat cu 2500 de lei, iar celălalt bătăuș cu de 2000 de lei

Un martor a declarat: „Se întinsese, a dărmat astea jos, când bea e periculos.” Celălalt individ a început şi el să ţipe şi să se ia de trecători, povestesc martorii.

Speriată, vânzătoarea a încuiat uşa magazinului şi a aşteptat intervenţia polițiștilor. Trei echipaje au ajuns rapid la faţa locului.

Cei doi scandalagii au fost încătuşaţi şi aduşi de poliţişti la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte. Cel de 35 de ani a fost amendat cu 2500 de lei, iar cel de 58 de ani a primit o sancţiune în valoare de 2000 de lei. Ambii pentru că au refuzat să se legitimeze, au consumat băuturi alcoolice în public şi au provocat scandal, relatează stirileprotv.ro.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: