Evenimentul Zilei > Actualitate > Disperat să-și salveze căsnicia, un român a plătit sume fabuloase unei așa-zise „măicuțe”
Disperat să-și salveze căsnicia, un român a plătit sume fabuloase unei așa-zise „măicuțe”

Disperat să-și salveze căsnicia, un român a plătit sume fabuloase unei așa-zise „măicuțe”

Bietul bărbat a scos dim buzunar zeci de mii de lei pentru rugăciunile unei așa-zise "măicuțe". Cum metoda nu a dat roade, omul s-a adresat până la urmă, oamenilor legii,

Disperat din cauza problemelor pe care le-a avut în ultima vreme în căsnicie, un bărbat din Râmnicu Vâlcea și-a zis că ar trebui să încerce și o metodă mai puțin convențională. El a intrat pe internet și a apelat la o așa-zis călugăriță, căreia i-a cerut ajutorul pentru a-i rezolva necazurile.

Omul s-a bazat pe faptul că rugăciunile spuse de călugăriță vor reuși să-i readucă armonia în casă, alături de consoarta sa. Rezultatele nu au fost însă cele scontate și atunci când și-a dat seama că fusese înșelat, vâlceanul a mers la poliție și a făcut o plângere penală împotriva femeii.

Era vorba despre o escrocherie. De fapt, măicuța nu activa la o mănăstire din Galați, așa cum pretindea. Au ajuns la această concluzie oamenii legii, care au reușit să o identifice pe femeia respectivă. Ea are 20 de ani și posta pee internet anunţuri în care promitea că rezolvă multe din problemele vieţii moderne. Specializată era în cuplurile a căror căsnicie nu mai mergea la fel ca la început.


Cazul falselor măicuțe care au terorizat Vasluiul. Femeile care au aruncat un om pe calea ferată, prinse la Adjud

Video șocant! Două măicuțe împing un bărbat în fața trenului


A plătit bine pentru rugăciuni

Bărbatul a fost unul dintre cei care au crezut în promisiunile pretinsei măicuţe şi a apelat la serviciile ei. Aceasta i-a promis că se va ruga pentru armonia în familie, iar plata se va face direct în cont. Soțul disperat nu s-a uitat la bani și a virat o sumă consistentă, de 12.000 de lei pentru ca problemele din căsnicia lui să fie rezolvate prin puterea rugii. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul a depus o plângere la poliţie.

Falsa măicuţă a fost identificată, cercetată de poliţişti și, în final a primit o condamanre, pentru înșelăciune, la un an și două luni de închisoare cu suspendare, conform Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: