Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre bărbatul care i-ar fi furat niște bani: E vorba despre un politician
Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre bărbatul care i-ar fi furat niște bani: E vorba despre un politician

Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre bărbatul care i-ar fi furat niște bani: E vorba despre un politician

Oana Zăvoranu spune că un om important și cu funcțîi i-ar fi furat o sumă de bani acum câțiva ani, amenințând că ii va spune numele.

Oana Zăvoranu declară război unui bărbat care i-a furat acum câțiva ani o sumă de bani. Bruneta a făcut mărturisirea pe conturile ei de socializare, iar admiratorii au rămas uimiți. Oana Zăvoranu susține că cineva ar fi profitat de bunătatea ei și i-ar fi sustras o sumă de bani. Ea este hotărâtă să spună numele celui care a lăsat-o fără bani.

„A venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile”

Oana Zăvoranu este protagonista serialului „Sacrificiul”, de pe Antena1. Bruneta a fost mereu transparenta și sinceră și și-a spus clar punctul de vedere privitor la anumite personaje sau situații din showbiz-ul românesc. Vedeta, care are un caracter vulcanic, nu a mai suportat și a postat un mesaj dur pe conturile sale de socializare. Ea spune că îl va da în vileag pe cel care i-a furat o anumită sumă de bani acum câțiva ani, potrivit retetesivedete.ro.

”Am un vibe aşa de bun încât simt că ACUM, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’ , care m-a prins descoperită când eram eu fată mai bună, mai credulă şi a crezut că o să rămân aşa. Adică proastă, furată şi tăcută. Mare ghinion, că între timp m-am schimbat mult.

Eu, spre deosebire de toţi proştii care doar măcă̆ne, lucrez cu materialul clientului, strâng dovezi şi probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reuşita când decid să ies la luptă. Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau EU, potopul să fie şi în instanţă dar şi PUBLIC, că mie îmi place să fie ‘sărbătoare’ când fac live-uri pe tv, youtube, insta, fb.

Nu de alta, dar am şi un dar aşa de a îi face celebri pe toţi ESCROCII care au ridicat râtul împuțit ca să mă fure, să profite de cuvântul meu, de loialitatea şi banii mei”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana Zăvoranu trece la amenințări

Vedeta spune că va publica probele care îl vor distruge pe bărbatul care i-a luat banii. Acesta ar fi vrut să o înşele, fapt care a înfuriat-o foarte tare.

“MAI MULT, DE DATA ASTA O SĂ FIE ŞI MAI INTERESANT PT CĂ E VORBA DE UN HOȚ INTELECTUAL, ‘CU TRECERE’ ŞI CU FOSTE FUNCŢII PUBLICE LUATE POLITIC.

Ai auzit țăran înfect, fără caracter, că de 4 ani te rabd. Pe mine în timpul ăsta m-a ajutat Dumnezeu pt că sunt OM. Tu ai mers mai departe NUMAI PENTRU CĂ AM TĂCUT EU, şi astfel te-ai târât prin societate ca un vierme ce eşti. Dar nu te mai las şi nici nu o să mai încuvintez să trăieşti în libertate. Lasă postările de ‘credincios cu frica de Dumnezeu’ cu biserici şi cu Sfânta Parascheva ca să îţi ştergi urmele de hasna, că oricum puți şi ce zace în ține ştiu eu mai bine…

Ştie el cine e, dacă nu, cu atât mai bine, că vin Sărbătorile şi mă voi transformă chiar EU în Moş̦ Crăciun. Mereu mi-a plăcut să fac ‘cadouri’. Ai mai sunt şi obişnuită, că acum 9 ani în Decembrie 2011, pe ţigănci şi clanul lor de hoţi împuţiţi i-am băgat la puşcărie. Dacă va mai amintiţi, chiar de Crăciun
Vine potopu’ jagardea. Va urma…”, a mai anunțat bruneta, potrivit site-ului Rețete și vedete.


Oana Zăvoranu, vedetă într-un nou scandal! Deja s-a ajuns la tribunal