Evenimentul Zilei > Monden > Mirabela Dauer, la un pas să devină călugăriţă: „Mi-am ales şi mănăstirea”
Mirabela Dauer, la un pas să devină călugăriţă: „Mi-am ales şi mănăstirea”

Mirabela Dauer, la un pas să devină călugăriţă: „Mi-am ales şi mănăstirea”

Mirabela Dauer a povestit despre un aspect important din viaţa sa. În urma dezamăgirilor pe care le-a avut de-a lungul anilor, artista s-a decis să devină călugăriţă.

Mirabela Dauer a dezvăluit că a fost la un pas de călugărie, în urmă cu 25 de ani, din cauza dezamăgirilor pe care le-a trăit alături de cei apropiați. Decizia sa a fost extrem de serioasă, îşi alesese mănâstire Mălăiești unde urma să se izoleze.

Cine a convins-o să renunţe la acest pas major

După o discuție avută cu nașul său de botez, care este și preot, Mirabela Dauer a fost convinsă  de faptul că decizia sa de a se călugări nu are un fundament sănătos, în sensul că nu își dorește să intre în lumea monahală doar datorită dragostei pe care i-o poartă Lui Dumnezeu, ci la mijloc există și decepții și tristețe care o fac să își dorească izolarea.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere, că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită, bla-bla…. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru”, a povestit Mirabela Dauer.

Chiar dacă s-a convertit la creștinism, Mirabela Dauer încă respectă sărbătorile evreiești, dat fiind că cei doi părinți ai săi sunt îngropați în cimitire evreiești, a povestit artisa la antenastars