Evenimentul Zilei > Politica > Disperarea USR și atacul la Biserica Ortodoxă. Opinia sociologului Mirel Palada
Disperarea USR și atacul la Biserica Ortodoxă. Opinia sociologului Mirel Palada

Disperarea USR și atacul la Biserica Ortodoxă. Opinia sociologului Mirel Palada

Sociologul Mirel Palada susține că USR a regizat un atac împotriva Bisericii Ortodoxe, iar acesta ar fi un semn de mare disperare.

Sociologul Mirel Palada spune că partidul condus de Dacian Cioloș este pe cale să devină un partid bun de demonizat. Într-o postare pe Facebook, acesta afirmă că nominalizarea lui Dacian Cioloș ca premier, de către președintele Klaus Iohannis este o acțiune menită să-l decredibilizeze.

„Atacul USR la adresa Bisericii este de fapt semn de disperare. Mare disperare.

USR este pe cale să devină noul partid numa’ bun de demonizat. Nu sunt beșteliți doar de toate celelalte partide politice la unison. Nu doar Iohannis îi tăvălește. Ci până și toate harpiile civile ale presei la fel de civile dintr-o dată i-au luat cap țintă cruce. Nu mai e PSD la încasat, a venit rîndul USR-ului să o primească în freză.

Hodoronc tronc, a mai venit și mișcarea pricepută a lui Iohannis de a-l nominaliza pe Cioloș, ca să-l facă de râs. Genială mișcare. Na, mă, luați și faceți Guvern, pricepuților…”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

Sursa: Răzvan Valcaneantu

USR a luat la țintă Biserica Ortodoxă

În acest context, spune Mirel Palada, pentru a-și păstra susținătorii aproape, cei de la USR au luat la țintă Biserica Ortodoxă. Acesta ar fi un gest disperat, menit să-i țină alături pe simpatizanții partidului.

„Sărăcuții de tefelei deontologi s-au trezit brusc într-o situație complet neplăcută. În loc să dea, primesc. Soclul lor moral este pe cale să se prăbușească. Nu mai dețin the high moral ground. Și fără the high moral ground, jale și dezastru. Se duce trotinetei de suflet orice legitimare de discurs, de indignare, de admonestare, de vituperare. Au rămas brusc fără combustibil ideologic. Fără benzină emoțională. Cam disperată situația. Ce ne facem, fetelor?

Intervine strategia deus ex machina. Nevoia imperioasă să scoată iepurele din joben. Cel mai important scop: să-și aducă înapoi aproape enoriașii de tip pitici de grădină, să nu cumva să-i piardă din siajul vrăjelii perseverente.

Cum? Reîncălzind ciorba sleită. Stârnind ura împotriva unei instituții pe care piticii de grădină nu o suferă. Deci, Play! Au apăsat pe butonul de spume la gură. Să dăm în Biserică. Ce avem despre Biserică? Nimic nou, mon general! Ookeeey. Atunci reîmpachetați ce aveți și băgați repede isterie, că e jale: îi scăpăm pe pufoși printre degete. Complicat, dragilor. Are și ulciorul ăsta un termen de garanție. Nu prea mai merge. Ghinion”, a mai scris Mirel Palada pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: